ΚΚΕ: Στο αμαξοστάσιο του δήμου Ν. Ιωνίας μετέφερε το αγωνιστικό κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ ο Πέτρος Αλέπης

Το αγωνιστικό κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ μετέφερε στους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του δήμου της Ν. Ιωνίας το πρωί της Παρασκευής 4 Νοέμβρη ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους ο Πέτρος Αλέπης τους κάλεσε να δώσουν μαζικά το παρών στην μεγάλη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 9 Νοέμβρη, να δώσουν ηχηρή απάντηση σε παλιούς και νέους σωτήρες οι οποίοι με μία φωνή καλούν το λαό να κάτσει στα αυγά του, να μην παλεύει ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια, την ακρίβεια και τους καθηλωμένους μισθούς.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι οι εξελίξεις είναι πολύ κρίσιμες, με την Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία να κλιμακώνεται, με την επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης να δυναμώνει, με την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα να καλούν το λαό να «σφίξει και άλλο το ζωνάρι» και να στοιχηθεί πίσω από τις αξιώσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομιλών.

Τους κάλεσε να προβληματιστούν ότι η εργατική τάξη μπορεί να ζήσει καλύτερα αρκεί να αποτινάξει από πάνω της το βραχνά του καπιταλιστικού κέρδους, να αμφισβητήσει την εξουσία του κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι με μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχαν στην συζήτηση που ακολούθησε και πολλοί έδωσαν ραντεβού στην απεργιακή συγκέντρωση και στις υπόλοιπες πρωτοβουλίες του Κόμματος στην Νέα Ιωνία.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU