Νέα Ιωνία – Γ.Κουμουτσάκος: Επίσκεψη του βουλευτή της ΝΔ

Με τους Πολίτες για τους Πολίτες:

Επίσκεψη του Γ. Κουμουτσάκου στη Νέα Ιωνία

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στο Βόρειο Τομέα Αθηνών ο Βουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Νέα Ιωνία. Εφαρμόζοντας στην πράξη την πολιτική αντίληψη «Με τους Πολίτες για τους Πολίτες» ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των κατοίκων κάθε δήμου του Βόρειου Τομέα, ο κ. Κουμουτσάκος, αφού συναντήθηκε με την Δήμαρχο κ. Δέσποινα Θωμαΐδου και Αντιδημάρχους, έκανε ημερήσια περιοδεία στην περιοχή συζητώντας με πολίτες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και εκπροσώπους φορέων.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ στο Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Χαλκηδόνας και Ηρακλείου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2022.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας που λειτουργεί και ως Εμβολιαστικό Κέντρο και συζήτησε με τον Διευθυντή κ. Αντώνη Χαραλαμπίδη και την Υπεύθυνη του Νοσηλευτικού Τμήματος του Κέντρου κ. Αντωνία Κουρκουμελάκη για την πορεία των εμβολιασμών. Στην Κοινωνική Ιματιοθήκη «Χιτών» συνάντησε την κ. Τία Σκουρτέλη και στο Αστυνομικό Τμήμα τον Διοικητή κ. Ιωάννη Φάκα.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου όπου ο κ. Κουμουτσάκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Δήμαρχο κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Ελένη Χατζή, τον Προϊστάμενο στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας κ. Μιχάλη Σουρμελή και τον Υπεύθυνο του Παντοπωλείου κ. Σταύρο Κυρανάκη.

Στη διάρκεια της περιοδείας του, επισκέφτηκε επίσης και αρκετά καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις όπου συνομίλησε με πολίτες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους καθώς και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας κ. Στάθη Νουβενόγλου που τον ενημέρωσε συνολικά για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Αμέσως μετά, ο κ. Κουμουτσάκος συνάντησε τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Λουκά Χριστοδούλου, βρέθηκε στην Οδό Αλατσάτων όπου κατασκευάζεται ο Συλλεκτήρας Ομβρίων, ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο ανάπλασης για την περιοχή. Εκεί ενημερώθηκε για την πορεία των έργων από την Δήμαρχο και τον Υπεύθυνο Έργου κ. Γεώργιο Γιουτλάκη. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Ευσταθίου.

Τον κ. Κουμουτσάκο συνόδευσαν κατά την επίσκεψη αυτή ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σίμος Χατζηαγγελής και ο Αντιπρόεδρος κ. Ερμής Σεβαστός.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU