Ηλεκτροπληξία σε πλατεία: Λίγες μέρες μετά τη Νέα Ιωνία, περιστατικό και στην Αγία Βαρβάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο περιστατικό ηλεκτροπληξίας από κολόνα φωτισμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από ανάλογο περιστατικό στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, κολόνα φωτισμού σε κεντρική πλατεία στην Αγία Βαρβάρα δεν είχε καπάκι χαμηλά στον στύλο και ο 10χρονος που έπαιζε με τους φίλους του, την ακούμπησε κατά λάθος με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιγράφουν τα δραματικά λεπτά.

Δείτε το βίντεο από το Mega εδώ:

«Τον τίναξε το ρεύμα, είχε δυο μαυρίλες από το καλώδιο και μια γρατζουνιά. Πονούσε, ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Έχουμε μιλήσει με παιδίατρο, μας ενημέρωσε να πάμε σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχει για τρεις μέρες αρρυθμίες στην καρδιά. Πονάει λίγο, διαμαρτύρεται».

Κι όλα αυτά συνέβησαν μόλις δέκα ημέρες μετά το περιστατικό που λίγο κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή σ έναν 11χρονο στην Νέα Ιωνία, όταν την ώρα που έπαιζε στην παιδική χαρά ακούμπησε κολόνα φωτισμού από την οποία κρέμονταν γυμνά καλώδια.

Πάντως υπενθυμίζεται ότι η δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας, αφενός σημείωσε ότι στην συγκεκριμένη κολόνα δεν υπήρχε παροχή ρεύματος, αφετέρου απέδωσε την κατάσταση της κολόνας σε φαινόμενο βανδαλισμού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Αγία Βαρβάρα

Στην συγκεκριμένη πλατεία της Αγίας Βαρβάρας πάντως συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά. Χθες το βραδύ ο 10χρονος Φίλιππος έπαιζε ποδόσφαιρο με την παρέα του και ακούμπησε στην συγκεκριμένη κολόνα που όπως μπορείτε να δείτε λείπει το καπάκι και τον χτύπησε το ρεύμα».

«Εδώ δραστηριοποιούνται πάρα πολλά παιδιά και περνάει πάρα πολύς κόσμος και παιδάκια που είναι ενός και δύο ετών που έχουν πρόσβαση γιατί είναι πολύ χαμηλά τα καλώδια κι είναι ένα σημείο ακάλυπτο», δήλωσε η γιαγιά 10χρονου.

Η οικογένεια του 10χρονου σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU