Νέα Ιωνία: Ξεκίνησε προπονήσεις η «Ανατολή» – Τι tests πρέπει να έχουν μαζί τους ανήλικοι και ενήλικοι αθλητές

 

Ξεκίνησαν από το Σάββατο 30 Αυγούστου οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα του γυμναστικού συλλόγου «Ανατολή» Ν.Ιωνίας, της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022.

Όπως σημειώνεται σχετικά, για τις πρώτες ημέρες, όλα τα τμήματα θα έχουν προπόνηση στις 6:00 μμ. εκτός των αγωνιστικών τμημάτων που θα έχουν προπόνηση στις 7:00 μμ.

Υπογραμμίζεται ότι «για την επάνοδό μας στις προπονήσεις και για την ασφάλεια μας, καλούμαστε στην εφαρμογή μέτρων κατά της COVID-19, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ.

Έτσι λοιπόν για την πρώτη προπόνηση, όλοι οι ανήλικοι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν self test, δηλωμένο στην πλατφόρμα του gov.gr και τυπωμένο ή χειρόγραφο. Οι ενήλικοι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή έγκυρο Rapid test.

Για τα παιδιά που νόσησαν στο διάστημα του καλοκαιριού από COVID-19 θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Η παράδοση και η παραλαβή των μικρών μας αθλητών θα γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο, όπως γινόταν και τους προηγούμενους μήνες.

Οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τις προπονήσεις από το χώρο των κερκίδων αρκεί να είναι εμβολιασμένοι κατά της COVID-19.

Ευχόμαστε ομαλή επάνοδο στην αθλητική και αγωνιστική δραστηριότητα και την επίτευξη όλων των στόχων μας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU