Ηράκλειο: Κανένα παιδί δημότη δεν μένει εκτός δημοτικών παιδικών σταθμών

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου Αττικής τα αποτελέσματα των εγγραφών – επανεγγραφών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για την σχολική περίοδο 2021 – 2022. Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, κανένα παιδί δημότη δεν μένει εκτός δομών είτε οι γονείς του πραγματοποίησαν εγγραφή με voucher από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», είτε με τον συμβατικό τρόπο. Τα αποτελέσματα μπορεί να τα αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην διεύθυνση www.iraklio.gr βάσει αριθμού πρωτοκόλλου αίτησης και σταθμού τοποθέτησης.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα ανοίξουν για να υποδεχθούν τα παιδιά την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, φυσικά με όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία (καθαριότητα, απολυμάνσεις, ατομικά μέτρα). Βέβαια, ο όποιος προγραμματισμός τελεί υπό την αίρεση κεντρικών αποφάσεων για το σύνολο της χώρας όπως διαμορφώνεται από την επιστημονική ομάδα των ειδικών και τα αρμόδια υπουργεία.

Πάντως, ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, εκμεταλλευόμενος την περίοδο που οι σταθμοί παρέμειναν κλειστοί την προηγούμενη περίοδο, έχει φροντίσει να αναβαθμίσει με εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής θωράκισης τα παλαιότερα κτίρια των παιδικών σταθμών ώστε οι μικροί Ηρακλειώτες να βρουν ακόμα πιο φιλόξενους και λειτουργικούς χώρους για τα πρώτα τους σχολικά βήματα.

«Με χαρά περιμένουμε να υποδεχθούμε ξανά τα μικρά παιδιά της πόλης μας στη ζεστή αγκαλιά των παιδικών σταθμών του Δήμου. Όλοι μας, διοίκηση και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους ένα δεύτερο σπίτι, μια δεύτερη οικογένεια για τις ώρες που θα είμαστε μαζί», το μήνυμα της προέδρου του ΟΠΑΚΜ, Μαριάννας Ζούρου.

«Με τους δύο καινούργιους παιδικούς σταθμούς που κατασκευάσαμε στην οδό Χρυσανθέμων και την οδό Κ. Παλαμά αλλά και την ανακαίνιση των παλαιότερων, έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καλύπτουμε στο 100% τις αιτήσεις που υποβάλλουν οι Ηρακλειώτες που διαλέγουν τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Αυτό μας κάνει υπερήφανους και, ταυτόχρονα, μας γεμίζει ευθύνη για να προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα στα παιδιά, στους αυριανούς δημότες μας, στο μέλλον της πόλης», τονίσει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τους παιδικούς σταθμούς 2102832500.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU