ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βόρειας Αθήνας – “Παρών” σε Ν.Ιωνία & Ηράκλειο

Σε νέα, δεύτερη φάση πολιτικών δράσεων προχώρησαν σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βόρειας Αθήνας και οι τοπικές Οργανώσεις Μελών, ως συνεχιζόμενη ενημέρωση των εργαζομένων για τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, με ταυτόχρονο κάλεσμα τους για μαζική συμμετοχή στην απεργία και την συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά.

Στις πλατείες οκτώ (8) μεγάλων Δήμων της περιοχής (Κηφισιά, Μαρούσι , Ν. Ηράκλειο, Ν. Ιωνία , Βριλήσσια , Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή , Χολαργό) , εκατοντάδες μέλη του κόμματος τηρώντας τα μέτρα προστασίας, με πανό, φυλλάδια και αφίσες συζήτησαν με τους πολίτες για τα νέα αντεργατικά σχέδια που η κυβέρνηση της ΝΔ προετοιμάζει να φέρει για ψήφιση.

Σχέδια  καταπάτησης κάθε εργασιακού δικαιώματος , επίτασης των ανισοτήτων υπέρ του μεγάλου πλούτου, συντριβής κατακτήσεων , αποστέρηση ελπίδων και ονείρων των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή. Να είναι βέβαιη η κυβέρνηση, πως οι εργαζόμενοι , παρά την πανδημία και με εφαρμογή όλων των πρωτόκολλων,  θα υπερασπιστούν την ζωή τους ενωτικά και αγωνιστικά με κάθε τρόπο. Αυτό το μήνυμα θα το εισπράξει και με την μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά, αλλά και σε όλες τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες στην συνέχεια.

  • Όχι στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ.
  • Όλοι στην απεργία και την μεγάλη συγκέντρωση για την ΕργατικήΠρωτομαγιά την Πέμπτη 6.5 στις 11πμ στην Πλ. Κλαυθμώνος.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU