Νέα Ιωνία – Καθαρίστηκε οικόπεδο για να γίνει πάρκο τσέπης – Βίντεο

Παρέμβαση σε οικόπεδο που βρίσκεται στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» έκαναν συνεργεία του δήμου Νέας Ιωνίας, παρουσία του Δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη, με τελικό στόχο να γίνει ένα πάρκο τσέπης.

 

Συγκεκριμένα έγιναν τόσο εργασίες καθαρισμού, όσο και κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος για πολλά χρόνια αποτελούσε ένα χώρο εγκαταλελειμμένο με  παραβατικότητα.

 

Όπως σημειώνει ο δήμος Νέας Ιωνίας «ξεκινήσαμε να καθαρίζουμε και όταν κατεδαφιστούν όλα τα ετοιμόρροπα κτίρια θα παραδοθεί στους πολίτες της Νέας Ιωνίας ως πάρκο τσέπης, ένας σύγχρονος χώρος αναψυχής με παιδική χαρά.

 

Όπως είχε δεσμευθεί, προεκλογικά ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Μανούρης προχωράει σε μια σειρά αναπλάσεις με τελικό σκοπό να δημιουργηθούν χώροι που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ο στόχος μας είναι να βελτιωθεί το ισοζύγιο πρασίνου στην πόλη».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

@panagiotis.manouris Η Νέα Ιωνία αλλάζει καθημερινά. Δίνουμε τέλος στους χώρους παραβατικότητας και παραδίδουμε χώρους πρασίνου και αναψυχής στους συμπολίτες μας. #neaionia #fyp #foryou ♬ original sound – Panagiotis Manouris

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU