Σοβαρά τώρα κύριε Πατούλη; Αυτό καταλάβατε από τον Θόδωρο Ιακωβίδη;

Στο zonews.gr αναφερόμασταν στον Θόδωρο Ιακωβίδη πριν πέσουν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Από τις ημέρες που η μητέρα του ανέβασε μία ανάρτηση στην ομάδα της Καλογρέζας στο facebook και έτσι μάθαμε και εμείς ότι είναι Καλογρεζιανός.

Ήρθαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ήρθε το ξέσπασμα του Θόδωρου. Κύμα συμπαράστασης μεγάλο. Όμως μάλλον έχει γίνει μία παρανόηση σ’ αυτά που είπε ο αθλητής. Καταρχάς, ο Θόδωρος Ιακωβίδης ΔΕΝ ζητάει χρήματα για τον ίδιο.

Όπως έγραψε και η μητέρα του, η Έφη, «το παιδί μου είναι ένας αληθινός αγωνιστής όπως είναι πολλά παιδιά. Λύγισε από παράπονο κουράστηκε να ζητάει τα αυτονόητα αυτά που αθλητές σε άλλες χώρες τα έχουν απλόχερα δεν ζητάει λεφτά για τον εαυτό του γιατί λέχθηκε και αυτό αλλά για τον αθλητισμό για τα παιδιά που δεν μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα για τους αθλητές /τριες μας. Η δική μας σημαία είναι το κάθε Ελληνόπουλο που αγωνίζεται από κάθε μετερίζι».

Σ αυτό το σκηνικό όμως, ήρθε το Σάββατο ο κ.Πατούλης, με το γνωστό πομπώδες ύφος του, να εκδώσει ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής και να κάνει και ανάρτηση στα social media ότι «αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου ο Θοδωρής Ιακωβίδης, να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ανάδειξη του Ελληνικού Αθλητισμού. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας θα είναι τόσο η ιατροφαρμακευτική κάλυψη του αθλητή, όσο και η κάλυψη όποιων άλλων πιθανών αναγκών υπάρχουν».

Σοβαρά τώρα κύριε Πατούλη; Αυτό καταλάβατε εσείς από την κατάθεση ψυχής του Θόδωρου Ιακωβίδη; Ότι πρέπει να τρέξουν τώρα να στριμωχτούν γύρω του επώνυμοι και πολιτικοί και να πάρουν λίγο από τη δόξα του λέγοντας ο ένας «εγώ δίνω αυτό» και ο άλλος «εγώ δίνω το άλλο»;

Θέλατε να βοηθήσετε; Βεβαίως να το κάνετε. ΣΕΜΝΑ. Χωρίς ανακοινώσεις και παράτες. Νομίζετε ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος; Ότι δεν καταλαβαίνει πως όπου βλέπετε συγκίνηση και λαϊκό έρεισμα, πάτε και κολλάτε σαν τη μύγα στο μέλι;

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU