Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών

Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς των περιοχών Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου Αττικής, Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης να συγκεντρώσουν σχολικά είδη για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών, απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης». Ολόκληρη η ανακοίνωση και αναλυτικές πληροφορίες:

“Ο Σύλλογός μας , “Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Ιωνίας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης  «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου εκπαιδευτικών «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» καλεί τους συναδέλφους να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών τώρα που ξεκινάει η νέα χρονιά.

Στη βάση αυτή, προχωράμε σε συλλογή σχολικών ειδών με στόχο να παραδοθούν πριν αρχίσουν τα μαθήματα. Άρα, καλούμε τους συναδέλφους ανά σχολείο του Συλλόγου μας να συγκεντρώσουν σχολικά είδη και να τα παραδώσουν ως την Παρασκευή 10/9.Σχολεία συγκέντρωσης: τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία  της Νέας Ιωνίας στο 9ο Δημοτικό σχολείο  (210 2799160), τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία  του Ηρακλείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (210 2826804),  τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία  της Μεταμόρφωσης και της Λυκόβρυσης στο 2ο Δημοτικό  Μεταμόρφωσης (210 2811910).

Αντιπροσωπεία των Εκπαιδευτικών Σωματείων θα παραδώσει τα σχολικά είδη την Κυριακή 12/9/2021 στο «Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων» στον Κόμβο Στροφυλιάς στη Βόρεια Εύβοια.

Προτεινόμενα είδη είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, ψαλιδάκια, γόμες, ξύστρες κ.ά.

Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα να συμβάλλει έμπρακτα και να στηρίξει την παραπάνω δράση!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων!

Κανένας και καμία μόνη και κυρίως να μη μείνει κανένα πυρόπληκτο παιδί χωρίς τα απαιτούμενα για να ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά!”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU