ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Π.Π. Γερμανού στο κέντρο της Νέας Ιωνίας

Μαζική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νέας Ιωνίας, στον πεζόδρομο της Π.Π. Γερμανού στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, δίνοντας σύνθημα νίκης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας,  Δημήτρης Σακελλάρης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Σκουρλέτης, Γιώργος Κατρούγκαλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ την συγκέντρωση χαιρέτησε με σύντομη ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κανλής, με την “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία“.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, το «παρών» έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης και πλήθος ενεργών πολιτών. Τους ομιλητές προλόγισε ο συντονιστής της Ο.Μ. Νέας Ιωνίας,  Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι ομιλητές και υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν την ανάγκη πολιτικής αλλαγής κάνοντας έντονη κριτική στην πολιτική που προωθεί η  κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να πλήξει το δημόσιο σύστημα υγείας, τις σχέσεις εργασίας και τους συνταξιούχους.

Τέθηκε σαν προτεραιότητα η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. που θα είναι η βάση νέων μιας αριστερής  προοδευτικής κυβέρνηση που θα λειτουργήσει  με επίκεντρο τη στήριξη των αδυνάτων, των νέων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των συνταξιούχων.

H O.M.  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νέας Ιωνίας καλεί όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν στις κάλπες, να ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου παίρνοντας έτσι τις ζωές τους στα χέρια τους και γυρίζοντας την πλάτη στα ψεύτικα διλήμματα της Ν.Δ. που εξαντλεί τα χρήματα των φορολογούμενων σε απευθείας αναθέσεις και έχει διαλύσει το κοινωνικό κράτος και το αίσθημα εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη.

Η Νέα Ιωνία της προσφυγιάς, της εργατιάς, της αριστεράς και της προόδου δίνει το σύνθημα της νίκης.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU