Δέσποινα Θωμαΐδου: Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας – VIDEO από το zonewsTV

Με τη φράση «λέτε να μην ήθελα να κόψω εγώ την κορδέλα;», έδωσε τη δική της απάντηση η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι σαμποτάρισε το έργο του υπόγειου πάρκινγκ και της κατασκευής πλατείας, στον μεγάλο χώρο πίσω από το ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας (οικοδομικό τετράγωνο 150).

Η Δήμαρχος ανέπτυξε τις θέσεις της συνολικά για τα μεγάλα έργα στη Νέα Ιωνία όπως τα αντιπλημμυρικά, τι θα γίνει με τη πεζογέφυρα της Παναγούλη κ.α. Δεν έμεινε ωστόσο σ’ αυτά, αλλά έκανε και μια καταγραφή των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής την τετραετία που πέρασε.

Η Δέσποινα Θωμαΐδου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην Δήμαρχο Ηρακλή Γκότση, αλλά και στην μείζονα αντιπολίτευση του Παναγιώτη Μανούρη, σημειώνοντας ότι ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής λειτούργησε παρεμποδιστικά για τη δημοτική αρχή.

«Πράγματι, κάθε φορά υπέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί κάθε φορά εξηγούσα τα ίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας υποστήριξε ότι ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης είπε «απίστευτα πράγματα (σ.σ. για το δημοτικό στάδιο)», λέγοντας πως «είναι άδικο για τη φήμη του και την υστεροφημία του».

Απαντώντας σε ερώτηση του zonews.gr ξεκαθάρισε ότι στο οικοδομικό τετράγωνο 150 θα γίνει υπόγειο γκαράζ και από πάνω πλατεία, ενώ για το χρονοδιάγραμμα δεν δεσμεύτηκε, καθώς όπως τόνισε οι μελέτες βρίσκονται στην πλευρά της Περιφέρειας. Ωστόσο δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης.

Επίσης έδωσε στη δημοσιότητα και τα παρακάτω έγγραφα:

Aπάντηση Τεχνικής Υπηρεσίας

ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κανάλι του zonews.gr στο youtube (σημείωση: οι ερωτήσεις είναι μόνο σε μορφή ήχου και όχι και εικόνας, λόγω τεχνικού προβλήματος):

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU