Ζώδια από την Ντάλια – Νοέμβριος 2023: Happy Birthday to you Σκορπιοί, ας αρχίσουμε με τα βασικά, εκλείψεις τέλος

Παπελίστες Κριοί

Η μονέδα, τα μπερντέ, τα φλουριά, τα μπικικίνια, θα είναι το κυρίαρχο θέμα του Νοεμβρίου με όλα τα πιθανά σενάρια ανοικτά. Μπορεί να είναι τα απρόοπτα έξοδα που θα φέρει η νέα Σελήνη στις 13/11,

Ζώδια
Ζώδια Κριός

μπορεί να είναι και μια νέα επικερδής επαγγελματική πρόταση (μετά τη νέα Σελήνη), μπορεί ακόμα να και η ιδέα που σας κατεβαίνει ξαφνικά και μπορεί να αξίζει πολλά!

 

Με τη σταδιακή μετακίνηση Ερμή, Ήλιου και Άρη στον φίλο σας Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ακονίστε τα επαγγελματικά σας εργαλεία και δεν θα ‘τανε άσχημη ιδέα να κάνετε και κάνα σεμινάριο παραπάνω ή ίσως μια ξένη γλώσσα. Δείτε το σαν επένδυση και δεν θα χάσετε.

 

Η ώρα της έντονης δράσης έρχεται με την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα (27/11). Είναι οι μέρες που θα πρέπει να είστε σε δύο μέρη την ίδια ώρα, να σκέπτεστε και με τα δύο ημισφαίρια του μυαλού σας αλλά και να σκέφτεστε… διπλά πριν μιλήσετε (ή υπογράψετε!!!)

 

(Τip and drive: Μπαμπά μην τρέχεις. Μαμά επίσης! Προσοχή στο τιμόνι παιδιά!)

 

 

Επιβράβευση τώρα Ταύροι

Ήρθεν η ώρα σας να δρέψετε τους καρπούς της πολλής και καλής δουλειάς σας, να ακουστεί το όνομά σας στους διαδρόμους (με την καλή έννοια) και στο λογιστήριο (σίγουρα με την καλή έννοια).

 

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Από την άλλη μεριά βέβαια αν όλα αυτά δεν συμβούν, με τη νέα Σελήνη στις 13/11 μπορεί να θελήσετε να πάτε σε άλλες πολιτείες που θα εκτιμήσουν τι προσφέρετε και θα σας το δείξουν (και αυτό δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά).

 

Το καινούργιο φεγγάρι στον Σκορπιό γενικώς αφορά τη διακοπή δυσάρεστων ή βλαβερών καταστάσεων που χρονίζουν είτε αυτό αφορά το τσιγάρο (κόφτε το πια, πάφα-πούφα συνέχεια!) είτε μια τοξική σχέση ή ένα βαλτωμένο πόστο στη δουλειά.

 

Πηγαίνοντας προς την Πανσέληνο (27/11) ράψτε ένα έξτρα φερμουάρ στο πορτοφόλι και το παντελόνι γιατί τα έξοδά αυξάνονται επικινδύνως ενώ δεν θα ήταν κακή ιδέα κι ένα έξυπνο φερμουάρ και για το στόμα που στην περίπτωση του τα… έσοδα αυξάνονται επίσης επικινδύνως (και η χοληστερίνη επίσης!)

 

(Τip and chic:Το μαλλί θέλει κούρεμα; Το φρύδι τριμάρισμα;  Ήρθε η ώρα να φρεσκαριστείτε!)

 

 

Ψυχραιμία Ιερεμία Δίδυμοι

Μαστίγιο και καρότο ο Νοέμβριος. Σχεδόν με το καλημέρα (08/11) η Αφροδίτη περνάει στον πολύ φίλο σας Ζυγό και φέρνει ευχάριστες (ως εξαιρετικά ευχάριστες) στιγμές στην ερωτική σας ζωή είτε είστε

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

ελεύθεροι σκοπευτές είτε σε σχέση.

 

Με τη νέα Σελήνη δε στις 13/11 μπορεί να προκύψει και μια αναπάντεχη αύξηση εισοδήματος μέσω μιας νέας δουλίτσας!

 

Ωραία, θα μου πεις. Πού είναι το μαστίγιο; Στο άγχος (αυτή η μάστιγα!). Η πίεση, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο που οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί, θα σας χορεύει σταθερά σε ηλεκτρικό ταψί με κίνδυνο την «υπερφόρτωση» του νευρικού σας συστήματος ή το να ξεσπάσετε σε όσους δεν πρέπει ή δεν φταίνε στην τελική ανάλυση.

 

Πάρ’τε βαθιές ανάσες (λέμε τώρα) και ανακαλύψτε την υψηλή τέχνη του συμβιβασμού (έχοντας και μάτια στην πλάτη βέβαια). Η Πανσέληνος στις 27/11 ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ένταση στην ατμόσφαιρα και τους χτύπους στην καρδιά. Πάμε όλοι μαζί: Ωμμμμμμ…

 

(Tip SOS: Προσοχή στις ημερομηνίες 11 και 18/11. Είπαμε: Ωμμμμμ…)

 

 

Σε καλή φάση Καρκίνοι

Από τους προστατευμένους του Νοεμβρίου, βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις να καλυτερεύουν και την καθημερινότητα να γίνεται πιο βατή και ευχάριστή.

 

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον γλυκόπιοτο Ζυγό οι λύσεις φαίνονται να έρχονται μόνες τους ακόμα και σε θέματα που φαίνονταν δυσεπίλυτα στον τομέα του σπιτιού είτε αφορούσαν τις οικογενειακές σχέσεις, τα κληρονομικά ή ακόμα και το ίδιο το σπίτι σαν οίκημα (βρήκατε επιτέλους αλουμινά;)

 

Με τη νέα Σελήνη στις 13/11 το απρόοπτο σας χτυπά την πόρτα και ανοίξτε του με πλατύ χαμόγελο. Όλα τα ευτυχή σενάρια είναι πιθανά, από έναν έρωτα με την πρώτη ματιά μέχρι και μια επαγγελματική πρόταση κυριολεκτικά ουρανοκατέβατη που θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

 

Πλησιάζοντας προς την Πανσέληνο της 27ης Νοέμβρη ασχοληθείτε με τις δικές σας δουλειές και μην επιτρέψετε να σας εμπλέξουν σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν.

 

(Τip and fit:Μιλώντας για δικές σας δουλειές, μήπως ήρθε η ώρα να γραφτείτε σε κάνα γυμναστήριο της γειτονιάς;)

 

 

Προς τη νίκη Λέοντες

Μήνας προετοιμασίας αλλά με σχετικά χαλαρούς και ευχάριστους ρυθμούς ο Νοέμβριος. Σε αυτό βοηθάει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 08/11 που γλυκαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις και δη τις ερωτικές

Ζώδια
Ζώδια Λέων

αλλά και όχι μόνο. Πασπαλίζει με επιτυχία και τις κοινωνικές επαφές, και την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το επαγγελματικό σας πλασάρισμα.

 

Για δυνατούς λύτες η νέα Σελήνη στις 13/11 θα απαιτήσει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα απέναντι στις απρόσμενες αλλαγές που φέρνει στον χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού.

 

Εντάξει, οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερο σας αλλά στο παρακάτω του μήνα, όσο ο Ερμής, Ήλιος και Άρης περνάνε στον φίλο σας Τοξότη, η τρικυμία θα κοπάσει και θα βγείτε στο λιμάνι που θέλατε.

 

Με την Πανσέληνο στις 27/11 τα μεγάλα σχέδια μπαίνουν μπροστά και θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες να βάλουν πλάτη στην υλοποίηση (αρκεί να μην ξεχνάτε τις… δημοκρατικές διαδικασίες).

 

(Family Tip: Ο γιος ή η μαμά σας περνάνε εφηβεία; Κατανόηση κι αγάντα καπετάνιοι!)

 

 

Κάτι αλλάζει Παρθένοι

Οι εκλείψεις τέλειωσαν, ο σύντροφος Σκορπιός είναι ακόμα εδώ και ο Κρόνος ξαναμπαίνει στον ορθό δρόμο στις 4 του μήνα. Όλα σιγά-σιγά παίρνουν τη σωστή πορεία επιτέλους.

 

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Στα επαγγελματικά σταματούν οι απρόσμενες αναποδιές του τελευταίου καιρού ενώ τα έσοδά σας τονώνονται (ειδικά μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 08/11).

 

Όσο για το συναίσθημα, είτε αφορά το έτερον ήμισυ, είτε τους φίλους ή και τους συνεργάτες, δίνεται μια ευκαιρία να εξομαλυνθούν τα… αγκάθια.

 

Εκμεταλλευτείτε τη νέα Σελήνη στις 13/11, ρίξτε το στις δημόσιες σχέσεις και διαφημίστε τα προσόντα σας στην αγορά τώρα που γυρνάει γιατί από τις 22 και 24/11, με τον Ήλιο και τον Άρη να περνάνε στον Τοξότη, οι επικοινωνιακοί σας ρυθμοί γίνονται κάπως ράθυμοι και… εσωστρεφείς.

 

Με το μέσα σας μόνο θα ζητήσετε να επικοινωνήσετε και να βρείτε την άκρη σας κι η Πανσέληνος στις 27/11 θα φωτίσει το μονοπάτι. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

 

(Tip ‘πες τώρα!!!: Επιλέξτε τις μάχες σας για να κερδίσετε τον πόλεμο!)

 

 

Αισιόδοξοι Ζυγοί

Ο Νοέμβριος σας πάει πολύ. Από τη μια ο Κρόνος που επιστρέφει στην ορθή πορεία στους Ιχθείς στις 04/11, απ’ την άλλη η Αφροδίτη που σας επισκέπτεται στις 08/11 όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα, πιο

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

παραγωγικά και σαφώς πιο.. όμορφα.

 

Ο τομέας της εργασίας αλλά και για κάποιους άλλους αυτός της υγείας που ανέμεναν αποτελέσματα και εξελίξεις οι οποίες δεν έρχονταν ποτέ, επιτέλους τώρα ξεσκαλώνουν και ξεκαθαρίζουν.

 

Με τα μαγικά της η νέα Σελήνη στις 13/11 σας φέρνει απρόσμενα καλά νέα που τονώνουν το πορτοφόλι, την ψυχολογία αλλά και την εμφάνιση μιας και η ανεβασμένη διάθεση σας ωθεί στο να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας (κι αφού λεφτά υπάρχουν).

 

Με τη διαδοχική μετακίνηση Ερμή, Ήλιου και Άρη στον Τοξότη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι ρυθμοί πατάνε γκάζι και καλείστε να ανταποκριθείτε σε γοητευτικές μεν αλλά και στρεσογόνες πολύ-προκλήσεις. (Προμηθευτείτε τίποτα πολύ-βιταμίνες καλού κακού).

 

(Tip and fly: Η Πανσέληνος 27/11 σας λυτρώνει από ένα χρονίζον βάρος και δίνει φτερά-ά!)

 

 

Happy Birthday to you Σκορπιοί

Να σας χαιρόμαστε βρε και κάθε πόθος σας ευχή μας και εις έτη πολλά! Ας αρχίσουμε με τα βασικά, εκλείψεις τέλος. Αυτό και μόνο αρκεί για να φτιάξει η διάθεσή σας που εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

και ιδιαίτερη προσπάθεια μιας και με Ήλιο, Ερμή και Άρη στη γειτονιά σας και ορεξάτοι και αποφασιστικοί και αισιόδοξοι νιώθετε. Εντάξει, και λίγο αγχωμένοι αλλά αυτά πάνε μαζί.

 

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 13/11 ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών έχει την τιμητική του. Ε, τιμητική είναι αυτή, έντονη κατάσταση!

 

Μπορεί να σου φέρει έναν ξαφνικό έρωτα, μπορεί όμως και να γίνεις από δυο χωριά με τη σχέση σου (ειδικά στις 11 και 18). Αποφύγετε τις αποφάσεις εν θερμώ για να ‘χετε το κεφάλι σας ήσυχο όπως και να ‘χει και όσο ο μήνας προχωράει στην Πανσέληνο (27/11) διασφαλίστε τις πηγές εσόδων σας και σταματήστε να φορτώνετε τις πιστωτικές σας κάρτες γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και ακόμα δεν πήρατε πετρέλαιο.

 

(Tip for ever: Μην ανοίγετε οικονομικές ή πολιτικές συζητήσεις με το αμόρε. Ζαμέ Κορωπί!)

 

 

Ε-Ε-Έρχεται Τοξότες

Παραδοσιακά τον μήνα πριν απ’ τα γενέθλια αρχίζουν οι απολογισμοί και οι ενδοσκοπήσεις και είμαστε λίγο μελαγχολικοί. Στην περίπτωσή σας όμως, λίγο ο Κρόνος που ξαναγυρίζει στην ορθή του πορεία

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

στις 04, λίγο η Αφροδίτη στον Ζυγό απ’ τις 08/11 δεν σας αφήνουν να «νταουνιάσετε».

 

Αγαπημένοι, φίλοι και συνεργάτες σας τραβούν προς τις χαρές της ζωής. Η αποκαλυπτική νέα Σελήνη 13/11 φέρνει στο φως εγκαίρως ένα παρασκήνιο που σας βοηθά να προφυλαχθείτε από δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον.

 

Με Ερμή, Ήλιο και Άρη να περνούν διαδοχικά στο ζώδιο σας, λαμβάνετε πολύτιμη βοήθεια τόσο στα επαγγελματικά σας ζητήματα όσο και στα συναισθηματικά.

 

Η καθημερινότητα αρχίζει να κινείται σε πιο έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς πράγμα που σας γοητεύει μεν, ενίοτε όμως σας οδηγεί σε υπερβολές.

 

Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου ολοκληρώνει τον κύκλο των αποκαλύψεων. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ!

 

(Doc’s Tip: Μήπως, λέω μήπως, ήρθε η ώρα να κόψετε τις κακές συνήθειες; Εσείς ξέρετε.)

 

 

Πλούσια τα ελέη Αιγόκεροι

Με γεμάτα χέρια έρχεται ο Νοέμβριος, δεν θα σας κακοκαρδίσει επ’ ουδενί. Με τον Κρόνο τον κυβερνήτη σας να γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 04 του μήνα ήδη με το καλημέρα θα νιώσετε

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

ανακουφισμένοι και ελεύθεροι να εκφραστείτε ανοιχτά για ό,τι σας βάραινε εδώ και 5 μήνες.

 

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό (08/11) και τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό (13/11) αρχίζουν τα πραγματικά ωραία. Η πολλή και καλή δουλειά σας όλον αυτό τον καιρό έχει γίνει ορατή κι έτσι έρχονται νέες ενδιαφέρουσες (και αποδοτικές) επαγγελματικές προτάσεις που σας ενθουσιάζουν.

 

Το κερασάκι; Καλείστε να δουλέψετε με φίλους ομοϊδεάτες που εκτιμάτε πολύ και τα βρίσκετε μεταξύ σας. Παράδεισος; Ε, ναι αυτό.

 

Με τον Ήλιο να περνά στον Τοξότη στις 22/11 τον Άρη αντίστοιχα στις 24/11 αλλά και την επερχόμενη Πανσέληνο στις 27/11, ξεκινά ένα πιο ενδοσκοπικό και μοναχικό διάστημα που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με το εαυτό σας. Ρωτήστε τον, ακούστε τον, κανακέψτε τον!

 

(Tip and Tell:Τους εκτιμάτε, τα βρίσκετε… Ρε μήπως παίζει και τίποτα άλλο; -Όχι μ’ όλους, εντάξει.)

 

 

Εν εξελίξει Υδροχόοι

Εκλείψεις τέλος. Ανατροπές, αναβολές, αναποδιές γιοκ! (Εντάξει, τουλάχιστον όχι όπως του προηγούμενου διαστήματος). Με το μυαλό μονοθεματικά προσηλωμένο στον τομέα των επαγγελματικών πάλι

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

καλά που μπαίνει κι η Αφροδίτη στον Ζυγό (08/11) να σας γλυκάνει λίγο με τις χαρές της ζωής και την αξία της ανθρώπινης επαφής.

 

Πειραματιστείτε λίγο παραπάνω κι ανοίξτε ένα παραθυράκι σε καινούργια ενδιαφέροντα. Με τη νέα Σελήνη στις 13/11 και τις κάπως απρόσμενες αλλαγές (όχι απαραίτητα αρνητικές) στον χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού, το νευρικό σας σύστημα δοκιμάζεται μιας και πρέπει να κάνετε πολλά και ταυτόχρονα.

 

Με το πέρασμα Ερμή, Ήλιου και Άρη στον Τοξότη οι νέοι στόχοι σας αποκτούν πολύτιμους συμπαραστάτες- συνεργάτες στην υλοποίησή τους. Ενώ όμως το «όλοι μαζί μπορούμε» δείχνει να αποδίδει, το «εγώ κι εσύ» προκύπτει προβληματικό στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο της 27ης Νοεμβρίου.

 

(Tip and Deos: Τα ετερώνυμα… έρχονται! Μάθετε να μιλάτε τη γλώσσα τους!)

 

 

Αβάντι μαέστρο Ιχθείς

Με τον Κρόνο να μπαίνει επιτέλους στον ίσιο δρόμο του ζωδίου σου στις 4 Νοέμβρη τέρμα οι τρικλοποδιές, οι καθυστερήσεις και τα αχ-βαχ της στασιμότητας.

 

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Μπείτε στον χορό των εξελίξεων και χτίστε γερά και σταθερά την καριέρα σας αλλά και τη σχέση σας. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 08/11 ποτίζονται και τα οικονομικά σας αλλά και η ερωτική σας ζωή που είχε βαλτώσει.

 

Η νέα Σελήνη στον φίλο σας Σκορπιό (13/11) σας ανοίγει πόρτες (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πριν πρέπει να κλείσετε οριστικά κάποιες άλλες). Με το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11 κι ακόμα περισσότερο με το πέρασμα του πολεμιστή Άρη στις 24/11 στην ίδια γειτονιά, οι ρυθμοί ζωηρεύουν έως «ξεσαλώνουν».

 

Τώρα είναι η ώρα να τα δώσετε όλα για την επαγγελματική σας καταξίωση αλλά αυτό βέβαια σημαίνει περισσότερο άγχος και λιγότερος χρόνος για πικ-νικ και σορπράιζ πάρτι. Με την Πανσέληνο να σας τσιτώνει επικίνδυνα στις 27/11 αποφύγετε τις όποιες αποφάσεις.

 

(#$@&%* Tip:Ιχθείς-Τζόε Ντάλτον: 5-0. Έξαλλοι είστε, έξαλλοι! Προσοχή στα σκάγια!)

Ζώδια

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU