Ζώδια από την Ντάλια – Δεκέμβριος 2022

Ζώδια – Υπ’ ατμόν Κριοί

Κι ενώ η καρδιά σας σπαρταράει για περισσότερες προκλήσεις, για νέα επαγγελματικά σχέδια, για ταξίδια, για καινούργιες εμπειρίες… όλο κάτι γίνεται και οι εξελίξεις σκαλώνουν. Μην το βάζετε κάτω. Ένα δεκαήμερο περίπου υπομονή και επιμονή κι απ’ τις 12 του μηνού το πράγμα ανοίγει. Από τις δε

Ζώδια
Ζώδια Κριός

20 που μπαίνει κι ο κιμπάρης Δίας στο ζώδιό σας, θα ‘ναι και Χριστούγεννα θα του δώσετε να καταλάβει.

Στο ξινό πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα πρέπει να προσέχετε τις κουβέντες σας, το μεταφορικό σας μέσο και το δυναμικό σας. Το δε τελευταίο θα πρέπει να συνεχίσετε να το προσέχετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα καθόσον όταν θα έρθουν οι παχιές αγελάδες μετά τις 12 θα έχετε την τάση, δικαίως ίσως, να το κάψετε.

Εφοδιαστείτε με πολυβιταμίνες και μουρουνέλαιο και μην ξεχνάτε να κοιμάστε αρκετά. Με Ερμή ανάδρομο από τις 29 και ήδη ανάδρομο τον Άρη μέχρι και τις 12/01 αξιοποιήστε τις μικροκαθυστερήσεις και αναβολές για να δουλέψετε τα σχέδια σας στην κάθε τους λεπτομέρεια.

(Τip SOS: Άλλο να το κάψετε, άλλο να «καείτε»! )

 

Ζώδια – Τσέπες ερμητικά κλειστές Ταύροι

Δεν ήταν και περίπατος ο Νοέμβρης για να πούμε του στραβού το δίκιο και κάπως έτσι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη παλεύετε να ξαναβρείτε τα πατήματά σας. Πού αλλού; Στα οικονομικά και τα εργασιακά. Ιδιαίτερα τις μέρες γύρω στην Πανσέληνο 08/12 θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

μιας και μια ευκαιρία που προκύπτει στον ορίζοντα ενδεχομένως δεν θα είναι από χρυσάφι αλλά από τενεκέ. Μην επενδύσετε και μην ξοδέψετε αυτό το διάστημα.

Μετά τις 12 η πίεση χαλαρώνει, η διασκέδαση γίνεται ξανά ένα ενδεχόμενο στη ζωή σας και η αισιοδοξία και η δίψα για ζωή σας πλημμυρίζει ακριβώς την κατάλληλη στιγμή μιας και μπαίνουμε και στην περίοδο των εορτών. Μαζί μ’ αυτά η όρεξη σας ανοίγει για ταξίδια αλλά και για περαιτέρω σπουδές, όποιας ηλικίας κι αν είστε.

Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 29/12 ενδεχομένως ένας παλιός έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα, εναλλακτικά κάποιος αγαπημένος που ήταν για καιρό στα ξένα.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Κάρτες χριστουγεννιάτικες ναι, πιστωτικές ΟΧΙ!)

 

Ζώδια – Αγαπητοί μου συμπολίτες Δίδυμοι

Σας ξεθέωσε σωματικά και σας εξάντλησε πνευματικά ο Νοέμβρης, με αποτέλεσμα τα νευράκια σας να είναι λίγο τσιτωμένα (ως πολύ θα έλεγα). Θα ήθελα να σας πω καλύτερα νέα, αλλά θα πρέπει να πάρετε μια μεγάλη βαθιά ανάσα, ενώ είστε ήδη σε αυτή την ηλεκτρική κατάσταση για να ξεπεράσετε

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

το ακραίο καιρικό (αλλά τελευταίο) φαινόμενο της Πανσελήνου 08/12.

Οδηγίες αντιμετώπισης: Απομακρύνετε φίλους, συνεργάτες, συντρόφους που ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, άλλοι Δίδυμοι). Μην αρπάτε με το παραμικρό και μην ξύνεστε για καβγά, κοινώς μην αντιδράτε υπερβολικά και τελευταίο (και πιο δύσκολο), κάντε ένα βήμα πίσω.

Από τις 10 και μετά τα νέα επιτέλους είναι καλά έως και πολύ καλά. Τα επαγγελματικά σας παίρνουν την ανιούσα και μαζί και τα οικονομικά ενώ η ενασχόλησή σας με τα κοινά (από πολιτική έως τα social media) σημειώνει αξιοσημείωτη επιτυχία και κάπου εκεί προκύπτει κι ένας έρωτας!

(Vote Tip: Τα ψηφοδέλτια δεν έχουν κλείσει ακόμα, πείτε το μεγάλο ναι!)

 

Ζώδια – Καρκίνοι δεν είστε μόνοι

Κάπως προβληματισμένους σας βρίσκει ο Δεκέμβρης. Λίγο εκείνο το ποναλάκι στη μέση που δεν λέει να φύγει, λίγο η δουλειά που σας έχουν βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι οι ευθύνες κι ο προϊστάμενος, να μην πως και για τα χρήματα που δεν φτάνουν (αλλά αυτό ισχύει για όλους μας). Πρώτα

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

απ’ όλα να σας πω ότι αυτή η δυσθυμία θα αλλάξει όσο ο μήνας προχωράει, πριν όμως απ’ αυτό θα πρέπει να ξεπεράσετε τη φουρτούνα της Πανσελήνου στις 08/12. \

Με τι τρόπο; Φροντίζοντας την υγεία σας και ψάχνοντας τι είναι αυτό το ποναλάκι, προσπαθώντας να βρείτε τρόπο να οργανώσετε σωστά τη δουλειά και αν τελικά αυτό το «χτικιό» δεν μπορεί να συνεχιστεί, μήπως, λέω μήπως, να πάρετε το καπελάκι σας (από 20/12 και μέχρι 16/05 θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες) και να γλιτώσετε από την κακοπληρωμένη τοξικότητα.

Ό,τι και να αποφασίσετε, μην κρατάτε το μαράζι μέσα σας. Μιλήστε σε φίλους και περάστε χρόνο με αγαπημένους. Είναι και γιορτές άλλωστε!

(Τip ανάδρομου: Σπεύδε βραδέως, ξεκινήματα μετά από 18/01!)

 

Ζώδια – Θαρραλέοι Λέοντες

Από τους ευνοημένους του προηγούμενου διαστήματος μπαίνετε αισιόδοξοι, δυνατοί και με πολεμοφόδια στον Δεκέμβρη. Η αλήθεια είναι πώς θα σας χρειαστούν, κυρίως κοντά στην Πανσέληνο 08/12 όταν το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας εκπλήξει φοβάμαι δυσάρεστα και θα πρέπει να

Ζώδια
Ζώδια Λέων

κάνετε τα κουμάντα σας.

Με δεδομένο δε, ότι το παρασκήνιο δεν αφορά τον περιπτερά σας αλλά ανθρώπους δικούς σας (ερωτικοί σύντροφοι, φίλοι ή συνεργάτες) θα χρειαστεί μια ψυχραιμία και γενναιότητα. Δεν λέω πώς θα είναι εύκολο, είναι όμως απαραίτητο και το παρακάτω της ζωής θα σας δικαιώσει και θα σας ανταμείψει.

Από τι 20/12 νέοι άνθρωποι και εμπειρίες μπαίνουν στη ζωή σας (ίσως σε κάποιο χριστουγεννιάτικο ταξίδι;) φέρνοντας πολύ κοντά και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα αποδειχθεί και δημιουργική αλλά και προσοδοφόρα. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 29/12 κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές εμφανίζονται αλλά είναι προσωρινές.

(Τip and fit: Ξεκινήστε γυμναστήριο, τσάμπα οι συνδρομές πια!)

 

Ζώδια – Να δεις τι σου ‘χω για μετά Παρθένοι

Είναι μόνο δέκα μέρες, δεν χρειάζεται να σας παίρνει από κάτω η αρχή του Δεκέμβρη. Στο κάτω-κάτω οι δυσκολίες λίγο-πολύ είναι για όλους. Μια μικρή ανάσχεση θα κάνετε κοντά στην Πανσέληνο 08/12 κι αν δεν μπορείτε θα μασάτε μια καραμελίτσα πριν να μιλήσετε, ή να αντιμιλήσετε στον

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

διευθυντή, στον φίλο, στον συνεργάτη ή ακόμα και στον ερωτικό σας σύντροφο, έτσι για να γλυκάνει λίγο δηλαδή (πριν φτάσουμε στα μη αναστρέψιμα).

Αν αυτό πάει καλά, από τις 10 του μηνός λήξη συναγερμού και αρχή της διασκέδασης, της χαράς και της δημιουργίας (κι όταν λέμε δημιουργία ακόμα κι ένας απόγονος είναι στο καλάθι με τα δώρα του Δεκέμβρη και των Χριστουγέννων). Μην αμελείτε την υγεία σας σωματική και πνευματική.

Όσο κι αν θέλετε να τους ευχαριστήσετε όλους, μην εξαντληθείτε και μη βάζετε τις δικές σας γιορτινές επιθυμίες. Από τις 29/12 ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει στην πόρτα σας ένα παλιό έρωτα (ή στην τσέπη κάποια ξεχασμένα δανεικά)

(Tip me if you can: He can, he can… εσείς μην απαντήσετε)

 

Ζώδια – Η ισχύς εν τη ενώσει Ζυγοί

Με καβγαδάκια, παρεξηγήσεις και νευράκια σας βρίσκει ο Δεκέμβρης, κατάσταση που δεν σας πάει καθόλου. Ως παιδιά της ισορροπίας, της ειρήνης και της διπλωματίας ασφυκτιάτε. Η Πανσέληνος 08/12 όμως έρχεται να σας ξεμπλοκάρει με έναν αμφιλεγόμενο αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Ό,τι τόσο

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

καιρό καταπίνατε και κρύβατε κάτω από το χαλί αποκαλύπτεται και αν γίνει με ένα κόσμιο τρόπο, θα βοηθήσει καταστάσεις που σας περιορίζουν επιτέλους να βελτιωθούν ή και να αλλάξουν εντελώς, απελευθερώνοντάς σας.

Από τις 20 και με τη βοήθεια του Δία (και μάλιστα μέχρι τις 16/05) έρωτες αλλά κυρίως συνεργάτες και σύμμαχοι θα στηρίξουν εσάς και τα σχέδια σας (ναι στο σενάριο περιλαμβάνεται ακόμα και ο γάμος, αν σας στηρίζει βέβαια επαρκώς το έτερον ήμισυ).

Οι μικροπαρεξηγήσεις και αναβολές του ανάδρομου Ερμή από 29/12 δεν θα σας δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα μιας και είναι εντελώς προσωρινές.

(Business Tip: Μπείτε μπροστά αλλά με ανθρώπους δίπλα σας!)

 

Ζώδια – Θέλω και μπορώ Σκορπιοί

Ώρα για απολογισμό και αξιολόγηση. Μια μπουκιά κι ένα ποτήρι δεν επαρκούν ούτε κατά διάνοια μετά από τόσες ώρες δουλειά. Ο Δεκέμβρης βάζει στο κάδρο την επαγγελματική αλλά και την οικονομική σας κατάσταση και τις απαιτήσεις σας. Αποκορύφωμα η Πανσέληνος στις 08/12 που με αφορμή

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

κάποιο έκτακτο έξοδο το οποίο προκύπτει βάζει μπουρλότο και ξεσκεπάζει όλα σας τα ανικανοποίητα θέματα στον συγκεκριμένο τομέα.

Τα καλά νέα είναι πώς από τις 20/12 μέχρι και τις 16/05/23 θα υπάρξουν ευκαιρίες και εναλλακτικές για να καλυφθείτε και δημιουργικά και οικονομικά, ενώ δεν θα λείψει και η αναγνώριση. Το ίδιο διάστημα μπορούν να επιλυθούν προβλήματα-κια υγείας που χρόνιζαν ή να αλλάξετε τρόπο ζωής που θα απογειώσει τη φόρμα σας.

Με τη νέα Σελήνη στις 23/12 μπορείτε να καταστρώσετε τα σχέδια σας για την καινούργια χρόνια και να τα μοιραστείτε με τους κολλητούς (το τονίζω «κολλητούς) σε κάποιο απ’ τα γιορτινά ρεβεγιόν.

(Christmas Tip: Καλές διακοπές! Θαύμα η Πράγα τα Χριστούγεννα!)

 

Ζώδια – Happy Birthday Τοξότες

Να σας χαιρόμαστε γιορτινά παιδιά και να χαίρεστε κι εσείς τον μήνα γενεθλίων σας, τον Δεκέμβρη,  κυρίως από τις 10 και μετά. Οι δυσκολίες και η βαβούρα του πρώτου δεκαήμερου, με αποκορύφωση την Πανσέληνο 08/12 θα ταρακουνήσει εσάς και τους γύρω σας φέρνοντας στο προσκήνιο

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

«θεματάκια» που κάνατε πως δεν καταλαβαίνατε εδώ και καιρό.

Ώρα για να αποφασίσετε μια και καλή αν θέλετε ή δεν θέλετε να συνεχίσετε. Τη δεύτερη περίπτωση δε, να μην τη φοβηθείτε διόλου. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις 20 του μήνα και μέχρι τις 16 Μαΐου (Δίας στον Κριό) θα είναι άφθονες και σε όλους τους τομείς.

Εξάλλου για να πας παρακάτω (ή μάλλον παραπάνω) κάποιες φορές πρέπει να «σπάσεις αυγά». Η εύνοια στα οικονομικά θέματα, με κάποια έκτακτη εισροή εσόδων, σας κάνει αισιόδοξους. Μην τα ξοδέψετε σε χριστουγεννιάτικα δώρα και πάρτυ γενεθλίων (όχι όλα τουλάχιστον). Φροντίστε να κάνετε τα σωστά έξυπνα βήματα ώστε να τη μετατρέψετε σε σταθερή πηγή.

(Τip it to keep it: Μια σταθερή πηγή ερωτικών επίσης, δεν είναι κακή ιδέα!)

 

Ζώδια – Happy end Αιγόκεροι

Λίγο κουρασμένοι, λίγο απογοητευμένοι, λίγο προβληματισμένοι, λίγο μπαϊλντισμένοι… για λίγο όμως, για λίγο. Μερικές μέρες στην αρχή του Δεκέμβρη θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και κυρίως εκεί γύρω στην Πανσέληνο 08/10 που θα σας πριονίσει το νευρικό σύστημα. Φροντίστε

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

εκείνες τις μέρες την υγεία σας (θερίζουν τα ψυχοσωματικά) και μην καταπίνετε τα «φαρμάκια» μόνοι, τηλεφωνήστε στους κολλητούς και πιστέψτε με θα κάνουν τη διαφορά.

Από τις 10 του μήνα η ηλεκτρική κατάσταση αρχίζει να μαλακώνει. Το εργασιακό περιβάλλον μπαίνει σε εορταστικό και πιο ανθρώπινο κλίμα παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις, οι δικοί σας άνθρωποι σας δείχνουν και με το παραπάνω το πόσο σας αγαπούν και εκτιμούν ό,τι κάνετε γι’ αυτούς, ενώ τα πρώτα θετικά δείγματα της επόμενης χρονιάς κάνουν την εμφάνισή τους με τη νέα Σελήνη στις 23/12.

Αξιοποιήστε τον ανάδρομο Ερμή από 29/12 για ένα τελευταίο έλεγχο στα σχέδια του 2023 που ξεκινά με τα γενέθλιά σας

(Tip and Tuck: Μια ανανέωση στην εμφάνιση θα σας «δώσει» πολύ!)

 

Ζώδια – Έ-έ-έρχεται Υδροχόοι

Ενεργοί και ορατοί στον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρο δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας αλλά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη δεν φαίνεται να τον δίνουν οι άλλοι. Μην ανησυχείτε, λίγες μέρες είναι και θα περάσουν. Ωστόσο, αξιοποιήστε τα πικρά αλλά ιαματικά μαντάτα της Πανσελήνου

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

08/12 και βγάλετε απ’ τη ζωή σας τοξικούς φίλους, συνεργάτες, ή ακόμα και ερωτικούς συντρόφους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία από 20/12 έως και 16/05 να τους αντικαταστήσετε με καινούργιους πολύ πιο λειτουργικούς και δοτικούς.

Το ίδιο διάστημα προωθήστε τα προσόντα, τα σχέδια και τα έργα σας, πράγμα το οποίο σημαίνει βγείτε, βγείτε, βγείτε. Και βγείτε κι ακόμα πιο έξω.

Ένα ταξίδι μες τις γιορτές θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει εμπειρίες, και υλικό ενώ θα σας ξαναχαρίσει τον ενθουσιασμό που τόσο σας είχε λείψει τους τελευταίους καιρούς. Με αυτή τη διάθεση ορίστε τους στόχους σας για την καινούργια χρονιά και σχεδιάστε τους με κάθε λεπτομέρεια προς αποφυγή στραβοπατημάτων.

(Τip Δεκεμβρίου: The best is yet to come!)

 

Ζώδια – Γόρδιοι Ιχθείς

Το πάρτι στα κεραμίδια συνεχίζεται και για ‘σας, όπως και για του Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες. Υπό το υπέρλαμπρο φως της Πανσελήνου αντιμετωπίστε κατάματα την αλήθεια και τα προβλήματα που κρύβατε κάτω απ’ το χαλί και λύστε τα (ή κόψτε τα). Εύκολο να το λες, θα μου πείτε. Απ’

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

την άλλη όμως πώς θα προχωρήσετε παρακάτω;

Τα καλά νέα είναι πώς από τις 10 Δεκέμβρη και βοήθεια θα έχετε και ενθάρρυνση θα έχετε και πνευματική διαύγεια θα έχετε και μια κάποια ισορροπία, άσε που θα έχετε και στιγμές διασκέδασης παρά τις καλπάζουσες υποχρεώσεις.

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πώς από τις 20/12 και μέχρι 16/05 (βλέπε Δίας στον Κριό) τα οικονομικά σας φαίνεται πώς αποκτούνε μια πολύ θετική προοπτική δίνοντας σας την πολυπόθητη σταθερότητα που είναι το μαγικό κλειδί για τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Με το βλέμμα στο 2023 ώρα να μάθετε τη σωστή διαχείριση χρημάτων και δυνάμεων.

(Tip all time classic: Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Κλισέ μεν, αλήθεια δε!)

Ζώδια

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU