Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο νέο εξεταστικό χώρο των υποψήφιων δικυκλιστών στο Βορείου Τομέα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισκέφτηκε πρόσφατα το νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο διεξαγωγής των πρακτικών εξετάσεων για τους υποψήφιους δικυκλιστές στο ΟΑΚΑ.

 

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής προς τους πολίτες, οι πρακτικές εξετάσεις των δικύκλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε.Β.Τ.Α μεταφέρθηκαν από το Χολαργό στο ΟΑΚΑ. Ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα με την ολοκλήρωση της περίφραξης, την τοποθέτηση στεγάστρων και την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

 

«Αποτελεί υποχρέωσή μας η διασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τη διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων. Για το λόγο αυτό κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε ένα νέο εξεταστικό χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε κατάλληλα, επιτυχαίνοντας την αποσυμφόρηση των εξετάσεων στο Χολαργό. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται εύρυθμα και με ασφάλεια στο χώρο του ΟΑΚΑ τόσο για τους υποψηφίους δικυκλιστές όσο για τους εκπαιδευτές και τους εξεταστές», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

 

Τον Περιφερειάρχη ξενάγησε στο χώρο η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία τόνισε: «Ανταποκριθήκαμε σε ένα πάγιο αίτημα που έχει να κάνει με την ομαλή και ασφαλή διαδικασία των εξετάσεων των δικυκλιστών και εργαστήκαμε μεθοδικά για την υλοποίηση του».

 

Την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής σε ένα αίτημα χρόνων εξέφρασαν και οι εκπρόσωποι των σχολών οδηγών που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Περιφερειάρχη.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU