Νέα Ιωνία – ΒΙΝΤΕΟ: Ιδιοκτήτης εστιατορίου μιλάει για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους πελάτες στην εστίαση

Τα μέτρα που θα ισχύουν για τους ανεμβολίαστους πελάτες για τον χώρο της εστίασης (φαγητό, ποτό, κ.τ.λ.) σχολιάζει ιδιοκτήτης σχετική επιχείρησης στη Νέα Ιωνία. Το ρεπορτάζ έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Όπως θα δείτε, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δηλώνει την αντίθεσή του στα νέα μέτρα.
Πρόκειται για μία καινούργια επιχείρηση και η αγωνία του ιδιοκτήτη για την απόκτηση πελατών είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
«Για μένα είναι πολύ δύσκολο γιατί πρόκειται για μία επιχείρηση που άνοιξε πριν από δέκα ημέρες. Θα ξεκινήσουμε να λειτουργούμε κανονικά 1η Σεπτέμβρη, οπότε φανταστείτε ότι τους πελάτες τους ψάχνω έναν έναν. Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή, μόνο εμβολιασμένοι δηλαδή μέσα και ανεμβολίαστοι όχι, εγώ τι θα πω αν έρθει ένας που δεν έχει το εμβόλιο; Μη μπαίνεις; Θα παίξω δηλαδή το ρόλο της αστυνομίας; Μπορώ να το κάνω αυτό; Όταν έχεις οικογένεια και παιδιά από πίσω σου, δεν γίνεται αυτό είναι δύσκολο», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί.
Όσο για το αν μπορεί να διαμορφώσει τον εξωτερικό του χώρο, έτσι ώστε να μπορεί να κάθεται κόσμος τον χειμώνα και τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή αλλά και το πόσο κοστοβόρο είναι αυτό σημείωσε: «Σαφώς είναι κοστοβόρο. Για να στηθεί ένα μαγαζί θέλει ήδη αρκετά λεφτά».
Τέλος, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το αν θα κάνει ελέγχους και δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο: «Δεν μπορώ να ρίξω πόρτα στον πελάτη», ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε τις θα κάνει αν έρθει έλεγχος και του επιβληθεί πρόστιμο: «Το αντιλαμβάνομαι. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και εμείς. Όπως πάει θα το πάμε και θα προσπαθήσουμε να μη γίνει αυτό για εμάς».
Για το αν οι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένη σημείωσε: «Οι μισοί είναι εμβολιασμένοι, οι άλλοι θα κάνουν το rapid test. Δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να εμβολιαστεί αν δεν το θέλει. Το Rapid θα το καλύπτω εγώ αν όλα πάνε καλά. Όμως επειδή είμαι νέα επιχείρηση υπάρχει πιθανότητα να μη μπορώ να το καλύψω. Αν μπορέσω ναι».
(Πηγή: ANT1, sportime, msn.com )

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU