Ηράκλειο Αττικής: Ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Νίκου Μπαρμπούνη

Ο Νίκος Μπαρμπούνης θα είναι
Υποψήφιος Δήμαρχος για το Ηράκλειο Αττικής.

Ο Νίκος Μπαρμπούνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ηρακλείου

στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023.

Μια νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια γεννιέται συσπειρώνοντας μέλη της τοπικής κοινότητας του Ηρακλείου, προσωπικότητες που ενδιαφέρονται για το παρόν και το μέλλον της πόλης, ανθρώπους καταξιωμένους επαγγελματικά, με αυτοδιοικητική εμπειρία και διαδρομή αλλά και νέα πρόσωπα που αποφάσισαν να αφιερώσουν τον χρόνο και την ενέργειά στους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης και των κατοίκων.

Επικεφαλής  της νέας αυτής αυτοδιοικητικής ομάδας, ο Νίκος Μπαρμπούνης, ένας άνθρωπος με ενεργό συμμετοχή στα κοινά της πόλης, με μακρά αυτοδιοικητική πορεία, εκλεγμένος από τους κατοίκους στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, την οποία υπηρετεί μέχρι και σήμερα, με βαθειά γνώση των αυτοδιοικητικών θεμάτων και της διοίκησης του Δήμου, προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, με επαγγελματική και προσωπική πορεία πολλών ετών στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Μπαρμπούνη για τη διεκδίκηση του Δήμου πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή συγκέντρωση μεταξύ φίλων, υποστηρικτών και μελών της νέας αυτής ομάδας, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021. Μια ομάδα η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους από όλο το κοινωνικό φάσμα του Δήμου Ηρακλείου, μια ομάδα η οποία μοιράζεται τις ίδιες ηθικές αξίες και κυρίως τη θέληση για προσφορά.

«Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα εδώ και μαζί ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια για το Ηράκλειο. Αυτή είναι η προσπάθεια όλων μας, είναι η προσπάθεια της Ομάδας ΜΑΣ», τόνισε ο Νίκος Μπαρμπούνης. Θέλοντας να δώσει το στίγμα της νεοσυσταθείσας αυτοδιοικητικής παράταξης επεσήμανε την αντίθεσή του σε αλαζονικές και ασύδοτες συμπεριφορές που ταλανίζουν την πόλη και την κρατούν πίσω.

«Στόχος αυτής της προσπάθειας δεν είναι να κερδίσουμε ψήφους ακολουθώντας τις γνωστές  αναχρονιστικές τακτικές ψηφοθηρίας και να πούμε λόγια του αέρα. Ξεκινάμε την προσπάθεια μας από τώρα γιατί έχουμε πολύ δουλειά και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας τις προτάσεις μας για το Ηράκλειο, οι οποίες είναι προτάσεις συγκεκριμένες, προτάσεις εφαρμόσιμες με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους. Επιθυμία μας είναι να ακούσουμε όλα τα σχόλια, θετικά και αρνητικά, να συνδιαλεχθούμε με τους συμπολίτες μας και να δεχθούμε στη μεγάλη μας ομάδας όποιον συντάσσεται με τις απόψεις μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι είμαι άνθρωπος των μεγάλων αποστάσεων. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη δημόσια διοίκηση και τις γνώσεις μου αυτές θα τις αξιοποιήσω προς όφελος της πόλης μου και των συνδημοτών μου», δηλώνει ο Νίκος Μπαρμπούνης.

 

Νικόλαος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU