Βραδιά γυναικών για την παράταξη του Νίκου Μπάμπαλου στο Ηράκλειο Αττικής

Ήταν πολλές, είχαν να πουν αρκετά, και όπως καταλαβαίνω πέρασαν όμορφα. Ο λόγος για τις γυναίκες, υποψήφιες του συνδυασμού «Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, στη βραδιά που διοργανώθηκε στο πολύ όμορφο Zakapa.athens.

Φυσικά δεν ήταν μόνο οι υποψήφιες γυναίκες που γέμισαν τον χώρο – για την ακρίβεια ήταν πολύ μα πολύ περισσότερες οι… μη υποψήφιες.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκανε μια ανάρτηση στο facebook λέγοντας ότι «οι γυναίκες είναι απαραίτητο συστατικό σε κάθε ομάδα, σε κάθε προσπάθεια που θέλεις να είναι επιτυχημένη. Σε αυτές τις Αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέξαμε ως Παράταξη το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη να αποτελείται από ακόμη περισσότερες γυναίκες.

Από γυναίκες Ηρακλειώτισσες με πολλαπλό ρόλο στην καθημερινότητα, στην κοινωνία, με αγάπη και πάθος σε ότι και για ότι κάνουν.

Οι γυναίκες όλων μας που κάνουν το σημαντικότερο για την Κοινωνία και την Ελλάδα μας, μεγαλώνουν τα παιδιά μας… τη νέα γενιά και δημιουργούν τους πολίτες του Αύριο. 

Όλες αυτές οι γυναίκες  αξίζουν την εμπιστοσύνη των δημοτών μας, όλων μας γιατί ξέρουν να δουλεύουν, να δημιουργούν, να οργανώνουν, να μοιράζονται ιδέες, να υλοποιούν, να προσφέρουν απλόχερα από τον λιγοστό χρόνο που έχουν στην καθημερινοτητά τους και όλο αυτό το κάνουν πάντα με αγάπη.

Είναι το δυνατό στοιχείο  που όλοι θέλουμε δίπλα μας για να πάμε μπροστά ως Δήμος, ως Κοινωνία, ως Χώρα.

Είμαι υπερήφανος για όλες τις κυρίες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και συμμετέχουν στην προσπάθειά μας, να κάνουμε όλοι μαζί το Ηράκλειο την πόλη που αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα, τα αξίζουμε όλα!!

Από την εκδήλωση της παράταξής μας για τις γυναίκες της πόλης. Ζητώ συγγνώμη αλλά ο φωτογραφικός φακός ήταν αδύνατο να χωρέσει όλο τον κόσμο που μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία…»

Πράγματι ο κόσμος ήταν παρά πολύς και εμείς μπορούμε απλά να αναρτήσουμε κάποια πλάνα:

Μάλιστα στο Zakapa.athens εργάζεται, οπότε είχε και έναν ρόλο «οικοδέσποινας», και η υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Μπάμπαλου, Εύη Κουλούρη.

Ο πατέρας της Εύης Κουλούρη, είναι ο Κώστας Κουλούρης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Εδώ στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου της παράταξης:

 

Στο facebook και στα social media μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα για τη βραδιά γυναικών:

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU