Ανταπόκριση της Ανατολής στην πρόσκληση του Ιωνικού Συνδέσμου για αιμοδοσία

Στην ανοικτή πρόσκληση του Ιωνικού Συνδέσμου για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία, ανταποκρίνεται η Ανατολή Νέας Ιωνίας. Όπως σημείωνε σε ανακοίνωση του ο Ιωνικός Σύνδεσμος “ενισχύουμε τις ανάγκες των ασθενών του Γ.Ν. Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο (Αγία Όλγα) και σας καλούμε την Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021, και ώρες 9.00 π.μ. έως 1.30 μ.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) να δώσουμε αίμα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

10’ είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή! Αιμοδοσία μια εθελοντική πράξη κοινωνικής προσφοράς, ευαισθησίας και Πολιτισμού. Μια πράξη αλληλεγγύης και Αγάπης! Στη μνήμη των Παναγιώτη Βλασσά και Βασίλη Μαγκαναδέλλη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail του Ιωνικού Συνδέσμου ionikossyndesmos@gmail.com ή στο τηλέφωνο 213-0337798. Η αιμοληψία θα γίνεται με ραντεβού”.

Από την πλευρά της η Ανατολή σημειώνει ότι “το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, μέσα στο πνεύμα του διαρκούς εθελοντισμού, το οποίο είναι κυρίαρχο στο Σύλλογό μας, από την ίδρυσή μας μέχρι και σήμερα, προσκαλεί τα μέλη του, εφ’ όσον επιθυμούν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω αιμοδοσία.

Είναι γνωστό ότι το αίμα δεν παρασκευάζεται. Μόνο δωρίζεται από τους εθελοντές αιμοδότες προς τον άγνωστο συνάνθρωπο, ο οποίος το έχει ανάγκη. Είναι επίσης γνωστό ότι η πατρίδα μας είναι ελλειμματική σε φιάλες αίματος και εν όψει του θέρους και των αυξημένων αναγκών (και λόγω COVID 19), υπάρχει σοβαρός λόγος και κίνητρο για να διαθέσουμε δέκα λεπτά και λίγο από το αίμα μας, ώστε να συμμετάσχουμε σ’ αυτή την πρωτοβουλία του Ιωνικού Συνδέσμου.

Η συγκεκριμένη αιμοδοσία έχει και ένα συμβολικό χαρακτήρα, αφού είναι αφιερωμένη στη μνήμη δύο συμπολιτών μας, οι οποίοι πρόσφατα νικήθηκαν από τον COVID 19: Ο Παναγιώτης Βλασσάς, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας, ο Βασίλης Μαγκαναδέλλης, ιδιοκτήτης της γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας ionianet.

Αγαπητά μέλη, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην αιμοδοσία, μπορείτε να το δηλώσετε στη γραμματεία του Συλλόγου, για να καθοριστεί η ώρα προσέλευσής σας”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU