Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

ΣΥΡΙΖΑ: Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε ένα σκάνδαλο Πατούλη βρίσκουμε

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 16:25:04
Για νέο σκάνδαλο με την προμήθεια μασκών στην Περιφέρεια Αττικής κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του Τομέα Εσωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρονται τα εξής:

«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ερώτηση 34 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με την προμήθεια rapid rest για τον κορωνοϊό από την Περιφέρεια Αττικής με αδιαφανείς διαδικασίες και σε σαφώς υπερκοστολογημένες τιμές και στη δημοσιότητα ήρθαν νέα κατορθώματα του κ. Πατούλη.

Ειδικότερα όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΙ (που μάλλον δεν διάκειται φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ…) η Περιφέρεια Αττικής έχει συνάψει και άλλη σύμβαση, για την προμήθεια μασκών ποσού 300.000€, με εταιρεία συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία που προκαλεί πληθώρα ερωτημάτων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πέραν της υπεροκοστολόγησης της προμήθειας (75 λεπτά η μάσκα), η εταιρεία που έχει έδρα τη Νάουσα δραστηριοποιείται στο real estate, και τροποποίησε τους ΚΑΔ στο καταστατικό της για να έχει δικαίωμα εμπορίας φαρμακευτικών προϊόντων, σε ημερομηνία μεταγενέστερη της σχετικής ανάθεσης από την Περιφέρεια Αττικής!

Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Επειδή καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας απίθανες ιστορίες υπερτιμολογήσεων, απευθείας αναθέσεων και συμβάσεων με εταιρείες – «φαντάσματα», ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ερωτά:

Υπάρχει τελικά κάποια διαδικασία στην οποία να εμπλέκεται ο κ. Πατούλης που να μην δημιουργεί ερωτηματικά και υπόνοιες σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος;

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

ΣΥΡΙΖΑ: Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε ένα σκάνδαλο Πατούλη βρίσκουμε

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: