Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Bασίλης Οικονόμου στον Επικοινωνία 94 FM

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 17:30:00
Την πεποίθησή του ότι δεν θα υπάρξουν εκλογές μέσα στο 2016 εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, εκτίμησε όμως ότι σύντομα θα έχουμε αλλαγές στους κυβερνητικούς εταίρους του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο μεσημεριανό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του Επικοινωνία 94 FM.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Πάρι Κουρτζίδη, ο κ. Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά ότι «οι εκλογές δεν είναι ορατές τουλάχιστον μέσα στο 2016. Αυτή η βουλή έχει πιθανότητες και δυνατότητες να μπορέσει να προχωρήσει για αρκετό διάστημα, ακόμη κι αν χρειαστεί να συμμαχήσει με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι». Μάλιστα, σχολιάζοντας τους υψηλούς τόνους κριτικής επί των προγραμματικών από τις ηγεσίες και τους εκπροσώπους των Σοσιαλιστικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, υπογράμμισε ότι ο ίδιος κρατάει «μικρό καλάθι» αλλά «κουβαδάκι» και προέβλεψε ότι αυτά εύκολα αλλάζουν στα συγκεκριμένα κόμματα τα οποία πάντα βρίσκουν τους τρόπους να δικαιολογούν τις αλλαγές των όσων δεσμεύονται και δηλώνουν, κάνοντας πολιτικές «κολωτούμπες».

Για τις εσωκομματικές διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία, ο βουλευτής εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη τονίζοντας πως «Με καλύπτει το άνοιγμά του προς το κέντρο. Εγώ προέρχομαι από το κοινωνικό κέντρο, τον χώρο που έχει αναφορά στην κοινωνία. Είναι ένα πολιτικό άνοιγμα που έκανε σοφά πριν τις εκλογές και με συνέπεια συνεχίζει και σήμερα».

Ωστόσο, ο κ. Οικονόμου στάθηκε και στην κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση τονίζοντας ότι «Εμένα μου θυμίζει την παλιά ρήση όταν οι Ιησουίτες μοναχοί βαφτίζανε το κοτόπουλο ψάρι και έλεγαν ότι νηστεύουν. Βαφτίζουν κοινωνική και αριστερή πολιτική μια πάρα πολύ σκληρή πολιτική απέναντι στον συνταξιούχο, στον ασφαλιζόμενο και τον άνεργο που περιμένει τα δικαιώματα του τα οποία αναιρούνται όλα. Μια πολιτική που μόνο λαϊκή και φιλολαϊκή δεν είναι».

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Bασίλης Οικονόμου στον Επικοινωνία 94 FM

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: