Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος,στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 18:45:00
Τις παραιτήσεις των δύο υπουργών με τα προβληματικά πόθεν έσχες ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, μιλώντας στο Ενημερωτικό Μαγκαζίνο στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βλάχος μιλώντας στον Πάρι Κουρτζίδη άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης και έριξε το μπαλάκι ευθέως στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «Αν συνέβαινε αυτό σε άλλη κυβέρνηση θα είχαμε μονοθεματικά δελτία ειδήσεων. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τους υπουργούς του και αν τα πράγματα είναι έτσι, προφανώς πρέπει να ζητήσει τις παραιτήσεις τους. Με το να μη μιλάει για το θέμα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτός είναι ο λεγόμενος στρουθοκαμηλισμός. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και πρέπει να απαντηθεί. Όλοι θα πρέπει να συμφωνούμε λοιπόν, πως αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, η λύση είναι οι παραιτήσεις τους».

Όσον αφορά στην επίθεση που δέχτηκαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ αλλά και οι κυβερνώντες από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής την Πέμπτη το βράδυ στη Βουλή με αφορμή την ερώτηση του βουλευτή κ. Ιωάννη Λαγού για τα οικονομικά του ΚΚΕ, αλλά και την πώληση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «902» σε offshore, ο κ. Βλάχος τόνισε ότι «η διαφάνεια στην ζωή όλων μας και στην πορεία των κομμάτων είναι απαίτηση, αλλά και προϋπόθεση. Η Χρυσή Αυγή νόμισε ότι έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη ενώ το θέμα είναι γνωστό και δεν είναι το μόνο που απαξιώνει τον πολιτικό λόγο του κομμουνιστικού κόμματος. Ένας λόγος που είναι περιθωριακός όπως του ΚΚΕ και απευθύνεται σε μικρό ποσοστό της κοινωνίας, όσο και να το επιβαρύνεις δεν θα έχει μεγαλύτερη απήχηση. Είναι περιθωριακός από την αρχή έως το τέλος. Όμως επειδή τίποτα δεν πρέπει να μένει αναπάντητο, ακόμη κι αν διατυπώνεται με απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο, το ΚΚΕ οφείλει να δώσει εξηγήσεις».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε επίσης και στο θέμα των επερχόμενων εκλογών στο κόμμα του αλλά και στη συζήτηση που γίνεται για τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, επισημαίνοντας ότι «Η επόμενη μέρα θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και δεν πιστεύω πως θα έχει εκπλήξεις. Η Νέα Δημοκρατία είναι αξιωματική αντιπολίτευση και πρέπει να είναι πανέτοιμη σύντομα, καθώς οι εξελίξεις είναι πολύ κοντά. Τα πράγματα συνεχώς θα είναι διαφορετικά. Αλλιώς θα είναι σε 2, 3, 4 και έξι μήνες αργότερα… Όσο για τα ντιμπέιτ, δεν σημαίνουν αντιπαράθεση τάσεων και λύσεων πάνω σε προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, αλλά προσωπικών απόψεων. Η αντιπαράθεση θέσεων και λύσεων είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να γίνει και να γίνεται εντός των οργάνων, συνδιασκέψεων και διαλόγων όπου προφανώς θα υπάρξει αντιπαράθεση. Εντός των οργάνων όμως, σε μια συνδιάσκεψη για παράδειγμα, πρέπει και μπορεί να γίνει αυτό. Αλλά όχι δημόσια. Δεν μπορεί ο κάθε υποψήφιος να μας λέει την προσωπική του άποψη. Εμένα με ενδιαφέρει ποια είναι η επικρατούσα άποψη της Νέας Δημοκρατίας, κι αυτή θα πρέπει να καταγραφεί».

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος,στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: