Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας ,

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 13:04:58
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στην Ν. Ιωνία , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας , που, λόγω της ιδιαίτερης πολιτικής συγκυρίας , αποτέλεσε ταυτόχρονα σημαντικό πολιτικό γεγονός για την περιοχή.

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, πολλών βουλευτών , εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης ά και β΄ βαθμού και εκπροσώπων φορέων , ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής Δημήτρη Παπαδημούλης απηύθυνε θερμό χαιρετισμό .

Αναφέρθηκε διεξοδικά στο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει η κυβέρνηση μέσα στα σφιχτά δημοσιονομικά πλαίσια και ιδίως στις προοπτικές που ανοίγονται για τη χώρα μετά το τέλος των μνημονίων και της σκληρής επιτροπείας .

Παράλληλα έδωσε έμφαση στη μεγάλη σημασία που έχει για την ειρήνη και σταθερότητα στα Βαλκάνια , η αναζωογόνηση των σχέσεων καλής γειτονίας και η ανάπτυξη πολύπλευρης συνεργασίας με την ΠΓΔΜ, μακριά από εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς , με ταυτόχρονη επίλυση του χρονίζοντος θέματος της ονομασίας της, ιδιαίτερα σήμερα όπου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες θετικές προϋποθέσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, οι Βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Αθήνας , Ελένη Αυλωνίτου, Ανέτα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη, οι δήμαρχοι , Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης. Επίσης αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας, μέλη των οργανώσεων και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα και συλλογική κουζίνα από την Πολιτιστική Ομάδα της ΝΕΒΑ και την λαϊκή ορχήστρα «Τα Κακά Σπόρια»

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας ,

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: