Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογρέζα

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 14:49:28
Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιέράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζης Νέας Ιωνίας.

Ιερείς απο την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και από γειτονικές Μητροπόλεις, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος ευσεβών προσκυνητών καθώς και τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας με τη συνοδεία Φιλαρμονικής λιτάνευσαν την Ιερα Εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής στη συνοικία της Καλογραίζας.

Με έκδηλη ευλάβεια υπεδέχθησαν οι ενορίτες την Ιερά Εικόνα στις οικίες τους αποδίδοντας τον μύχιο σεβασμό τους στο πρόσωπο της Παναγίας. Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ για την κανονική άδεια που παρέσχε για την συμμετοχή του στην Ιερά Πανήγυρη, ενώ ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στη διεξαγωγή της Ιεράς Πανηγύρεως, ευχόμενος τη σκέπη της Κυρίας Θεοτόκου προς πάντας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογρέζα

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: