Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Τα Βάντα όλα: Ο πρίγκιπας βάτραχος και οι 40 κλέφτες

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 10:30:00
###Κι εσύ μου λες, πώς έζησε τόσον καιρό το βατραχάκι μέσα στην τυποποιημένη σαλάτα;

***Εδώ έζησε τόσον καιρό ο Πάνος μέσα στη συγκυβέρνηση.

###Ε, μετά ήρθε η... μακεδονική σαλάτα (μόνο εμείς στην Ελλάδα τη λέμε ρώσικη, σαν την ΠΓΔΜ καλή ώρα) και ο βάτραχος ξανάγινε πρίγκιπας και επικεφαλής...

***Και να οι εναλλακτικές προτάσεις με τα plan B (αχ αυτά τα plan B), να οι βάσεις στα Τρίκαλα και τη Φωκίωνος Νέγρη, να τα τσαλιμάκια, να οι χαρές του Κούλη για διαζύγια και εκλογές!

###(Ναι, πάλι. His style rocks.)

***Τέλος πάντων, το θέμα είναι τι θα κάνει ο πρίγκιπας επικεφαλής με τις εκλογές. Θα τη ρίξει την κυβέρνηση; Δεν θα τη ρίξει; Θα τη ρίξει και δεν θα τη ρίξει; Θα τη μισορίξει αλλά με φιλάκι για να ‘χει και συναίσθημα; Εγώ δεν πολυκατάλαβα.

###Από τη μια θα πάει μέχρι το τέλος, από την άλλη αν έρθει η συμφωνία θα αποχωρήσει...(Επίσης αν δεν το πάει για βροχή μάλλον θα χιονίσει που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Χάρυ Κλυν.)

***Και καλά ο Πάνος. Πάνος είναι θα παίξει, θα λερωθεί. Ο Αλέξης;

###Εγώ λέω με τα φτωχά μου πολιτικά, ότι ο Τσίπρας έχει τον νταλκά του να ολοκληρώσει αυτά που έχει στο μυαλό του ως έξοδο από τα μνημόνια και θα κάνει λίγο τον βαρήκοο και μάλλον καλά θα κάνει...

***Εκτός πια αν ο Πάνος ζωστεί τίποτα φουσεκλίκια να πάει να υπερασπιστεί την Μακεδονία...

###Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να ζωστεί τίποτα εκρηκτικά γιατί δεν βλέπω μακροημέρευση στον κοινοβουλευτικό ορίζοντα.(Διότι θα σου πουν οι δικοί του «κάτσε ρε Μακεδονομάχε, γιατί επαναστατείς τώρα κι όχι όταν υπογράφηκε η συμφωνία;»)

***Γενικά αυτό το εύρημα του Μακεδονομάχου δεν βλέπω να οδηγεί σε μακροημέρευση ένεκα του ότι κανείς από όσους το επικαλούνται τετράκις ημερησίως, μπροστά στις κάμερες, δεν το εννοούν και ιδιαιτέρως...

###Τουλάχιστον ο Πάνος, τη φοράει χρόνια αυτή την κολώνια, α, το σωστό να λέγεται!

***Ενώ άλλοι το Σάββατο μιλούν για διαπραγμάτευση από την αρχή για το σκοπιανό και την Κυριακή λένε πώς το όνομα δεν είναι πρόβλημα, θα ξεχαστεί και το πρόβλημα είναι η εθνικότητα κι η γλώσσα. Ονόματα δε λέμε, τον καφέ του στο Κολωνάκι στο Da Capo πίνουνε...

###(Το Da Capo ρε φίλε! Έκλεβε ρεύμα το Da Capo! 40 χιλιάρικα φέσι στη ΔΕΗ! Είχε πειράξει τον μετρητή! Το Da Capo ρε φίλε να το ξαναπώ να το διαβάσω να το χωνέψω κι εγώ! )

***(Όχι ο κυρ-Αρίστος καφέδες-σάντουιτς στην Αμφιάλη που θα ΄χε και μια δικαιολογία λόγω υπερφορολόγησης που λέει συνεχώς ο Κούλης και ζητάει εκλογές ... Το Da Capo στην Τσακάλωφ, έλεος την αριστεία μου μέσα!)

###Στη Βαυαρία το πνίξανε το κουνέλι των Χριστιανοκοινωνιστών, ένεκα ήτανε ήξεις αφήξεις. (Κυριάκο ακούς;)Και το κουνέλι το σοσιαλδημοκρατικό το πνίξανε ένεκα ήταν κι αυτό ήξεις αφήξεις. (Φώφη ακούς;)

***Το ξενοφοβικό ΑFD διπλασίασε τα ποσοστά του για να φρικάρουμε με την άνοδο των ναζιστών (ω, με συγχωρείτε, ακροδεξιών ήθελα να πω) στην Ευρώπη (εμείς όλοι ακούμε;) Αλλά και τα καλά νέα, οι Οικολόγοι Πράσινοι έπαιξαν στα ίσα και βγήκαν δεύτερο κόμμα....

###(Έτσι είναι, άμα ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας και απελευθερωθούν όλα τα κακά στο τέλος μένει και η...ελπίδα.)

***Ο σύντεκνος Πολάκης είπε πώς κάποιοι πρέπει να μπουν φυλακή. Επίσης πώς πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης. Θορυβήθηκες;

###(Εγώ όχι. Ούτε κι εσύ φαντάζομαι.)

***Ούτε για ΚΕΕΛΠΝΟ-Νοvartis είπε, ούτε για Κήρυκα Χανίων είπε, ούτε για Panama Papers είπε, ούτε κάτι ρε αδερφέ πιο... καρφωτικό είπε ο ντελικανής.

###Αυτό το σύννεφο με μύγες που σηκώθηκε πάνω από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς γιατί σηκώθηκε;

***(Έτρεχε το Star σου λέει να βγάλει το αποκλειστικό για το σπάνιο φαινόμενο. Κάτι γιαγιάδες κι ο Άδωνης έσκουζαν «τα ύστερα του κόσμου». Ο Αμβρόσιος μίλησε για τιμωρία του Υψίστου λόγω άθεου Πρωθυπουργού...)

###Βγήκε ο Μητσοτάκης κι έκανε tweet, στα Αγγλικά κιόλας, να το δουν και οι... Ευρωπαίοι ότι τάχα μου ο Τσίπρας θα κερδίσει τις εκλογές μόνο αν βάλει τους πολιτικούς του αντιπάλους φυλακή!

***Το πήραν και τα μηντιακά παπαγαλάκια και το έφτασαν σε «συνταγματική ανατροπή» και στο «πολίτευμα που κινδυνεύει». (Tweet του Γιάννη Λοβέρδου)

###(Το ότι ο Άδωνης έχει λυσσάξει να τάζει φυλακές στον Πολάκη και στον Τσίπρα, υποσχόμενος μάλιστα ότι θα το κάνει αυτός προσωπικά, φαντάζομαι δεν μετράει.)

***Τα καλά νέα είναι ότι με το λεφούσι μύγες που σηκώθηκε θα χορτάσει κι ο βατραχάκος απ’ το ΑΒ και θα μείνουν κι άφθονες για όσους εννοούν να συνεχίζουν να χάφτουν...

Ζζζζ μιαμ σλουρπ!

Βάντα Κακιοπούλου

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Τα Βάντα όλα: Ο πρίγκιπας βάτραχος και οι 40 κλέφτες

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: