Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Νέο πακέτο αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων για το Ηράκλειο – Ξεκινούν οι μελέτες για Κέντρο και Ηπειρώτικα. Νίκος Μπάμπαλος: «Κρατάμε την πόλη και τους πολίτες ασφαλείς»

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 12:13:00
Ακόμα ένα πακέτο αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων βάζει μπροστά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να τονώσει την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα της πόλης απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, υπέγραψε την σύμβαση με τον ανάδοχο που αναλαμβάνει και ξεκινά να εκπονήσει τις απαιτούμενες μελέτες για την επέκταση του δικτύου αγωγών ομβρίων σε οδούς του κέντρου του Ηρακλείου (Χαράς, Αγάπης, Ελπίδος, Κηφισίας, Ναρκίσσων κλπ) και στην γειτονιά των Ηπειρώτικων (Καλαμά, Αγ. Σαράντα κλπ).

Με την ολοκλήρωση των μελετών – μέσα στους επόμενους μήνες – η δημοτική αρχή θα είναι σε θέση να ξεκινήσει και τα έργα, την χρηματοδότηση των οποίων ο δήμαρχος σχεδιάζει να διεκδικήσει από τα σχετικά προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής.

«Είτε με στοχευμένες, είτε με ευρύτερες παρεμβάσεις, η αντιπλημμυρική θωράκιση του Ηρακλείου είναι στην κορυφή των σχεδιασμών της διοίκησης του Δήμου. Μέσα στο καλοκαίρι προχωρήσαμε σε στρατηγικές κινήσεις διεύρυνσης του δικτύου ομβρίων σε προβληματικά σημεία όπως οι οδοί Παπαδάκη, Βούλαργη, Αμοργού, Κολοκοτρώνη. Με τις μελέτες ξεκλειδώνουμε έργα που θα καλύψουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση της πόλης, θα προστατέψουν το Ηράκλειο απέναντι στα ολοένα και εντονότερα καιρικά φαινόμενα. Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής, κρατάμε τους Ηρακλειώτες ασφαλείς», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Νέο πακέτο αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων για το Ηράκλειο – Ξεκινούν οι μελέτες για Κέντρο και Ηπειρώτικα. Νίκος Μπάμπαλος: «Κρατάμε την πόλη και τους πολίτες ασφαλείς»

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: