Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Η Δύναμη Πολιτών στοχεύει σε ένα ευρύτερο μέτωπο - Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της παράταξης

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 12:12:00
Με μεγάλη συμμετοχή παλιών και νέων μελών πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες γενική συνέλευση της Δύναμης Πολιτών. Η παράταξη αξιολόγησε θετικά τον απολογισμό της δημοτικής αρχής και επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου, ψηφίζοντας τον εκ νέου ως επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών.

Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, αποφασίστηκε ότι η Δύναμη Πολιτών, ως αυτοδιοικητική παράταξη της ριζοσπαστικής Αριστεράς, θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα ευρύτερο μέτωπο με όλες τις αριστερές, προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης, διεκδικώντας εκ νέου τη δημοτική αρχή με στόχο την υλοποίηση του προγράμματος της.

Τέλος, η γενική συνέλευση ευχαριστεί για την προσφορά τους στο Δήμο και την παράταξη όσους αποχώρησαν, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι αδίκως τέθηκε «ηθικό θέμα» σε σχέση με την κ. Παπαλουκά.

Η συνέλευση εξέλεξε νέα επταμελή γραμματεία με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο, αποτελούμενη από τους Αθανασίου Δήμητρα, Εμμανουήλ Δανάη, Γεωργιόπουλο Ανδρέα, Καλαμπόκη Γιάννη, Κατερίνη Γιώργο και Παπανικολάου Ελένη και αναπληρωματικά μέλη τους Κόλλια Αντώνη και Παπαθεοφάνους Παύλο. Ως γραμματέας της παράταξης εκλέχθηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση της νέας γραμματείας η Εμμανουήλ Δανάη.

Μέχρι το Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν δύο νέες γενικές συνελεύσεις της Δύναμης Πολιτών προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά και να αποφασιστεί το πολιτικό πλαίσιο, το πρόγραμμα δράσης και οι συνεργασίες της παράταξης.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Η Δύναμη Πολιτών στοχεύει σε ένα ευρύτερο μέτωπο - Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της παράταξης

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: