Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττική": Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Αρχής στο Περιστέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 14:40:00
«Ο Δυτικός Τομέας της Αττικής έχει μείνει δραματικά πίσω σε επίπεδο ανάπτυξης. Η Νέα Αρχή αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να βάλει τέλος με συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε παθογένειες και παράλογες τακτικές που έφεραν την Αττική σε αδιέξοδο.

Για τη Νέα Αρχή η ανάπτυξη του Τομέα Δυτικής Αθήνας είναι στις βασικές προτεραιότητες μας και αυτό το κάνουμε πράξη με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες».

Στην παραπάνω δήλωση προέβη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νέας Αρχής στο Περιστέρι (Χαριλάου Τρικούπη 20).

Ο Γ. Πατούλης παρουσία, υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της Νέας Αρχής, βουλευτών, πολιτευτών και πλήθους κόσμου, αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του Τομέα Δυτικής Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζεται όραμα και συγκροτημένο στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο στο οποίο θα περιέχονται έργα που θα μπορούν να δημιουργήσουν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά των πολιτών.

Στο σχέδιο της νέας Αρχής προβλέπεται μεταξύ άλλων η βελτίωση του δικτύου αστικών μετακινήσεων και μεταφορών, οι επεκτάσεις των οδικών αξόνων, η προώθηση των αστικών αναπλάσεων, η δημιουργία χώρων πρασίνου και η παροχή διευκολύνσεων και κινήτρων σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν στη Δυτική Αθήνα.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττική": Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Αρχής στο Περιστέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: