Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Τα έργα για το Ηράκλειο στην ατζέντα συνάντησης Μπάμπαλου - Κεφαλογιάννη

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 10:13:00
Σε στενότερο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα σε Δήμο Ηρακλείου Αττικής και Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να υλοποιηθούν ακόμα περισσότερα έργα και παρεμβάσεις στην πόλη που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις υποδομές και τις υπηρεσίες προς τους Ηρακλειώτες, συμφώνησαν ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και η νέα αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στο γραφείο της κ. Κεφαλογιάννη.

Ο δήμαρχος και η αντιπεριφερειάρχης εξέτασαν το χρονοδιάγραμμα για όλα τα έργα που αφορούν την σύμπραξη Δήμου και Περιφέρειας: όσα δηλαδή είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από τα περιφερειακά προγράμματα, όσα είναι ενταγμένα στον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος, όπως η ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου, αλλά και όσα αποτελούν πάγιες ή νέες διεκδικήσεις από πλευράς της δημοτικής αρχής, με χαρακτηριστικότερη την απόκτηση του Κτήματος Φιξ.

«Η δημοτική μας αρχή είναι πάντα έτοιμη να συνεργαστεί με οποιονδήποτε φορέα μπορεί να συμβάλει στο να πετύχουμε τον στόχο μας, το Ηράκλειο να γίνεται κάθε ημέρα ακόμα καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Περιφέρεια Αττικής που αποτελεί πηγή άντλησης πόρων τόσο για τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα στην πόλη, όσο και για τις μεγαλόπνοες παρεμβάσεις που είτε αλλάζουν την φυσιογνωμία του Δήμου, είτε λύνουν χρόνια προβλήματα. Χαίρομαι που η αντιπεριφερειάρχης κ. Κεφαλογιάννη και ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, είναι δύο άνθρωποι που ακούνε και συμμερίζονται τα αιτήματά μας», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Τα έργα για το Ηράκλειο στην ατζέντα συνάντησης Μπάμπαλου - Κεφαλογιάννη

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: