Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν σπιρομετρήσεις στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μεγάλο το ενδιαφέρον των πολιτών

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 18:18:00
Δεκάδες Ηρακλειώτες ενδιαφέρθηκαν να συμμετέχουν στην δράση για τον προληπτικό έλεγχο της αναπνευστικής τους λειτουργίας, που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (παράρτημα ΝΙΦΗΜ). Περί τα εκατό άτομα έκαναν την δωρεάν σπιρομέτρηση στα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης και έλαβαν επί τόπου την ιατρική αξιολόγηση από τον ειδικό πνευμονολόγο. Ήταν όμως τέτοιο το ενδιαφέρον των πολιτών, που ο Δήμος προγραμματίζει νέο γύρο μετρήσεων στο επόμενο διάστημα για να μπορέσουν ακόμα πιο πολλοί Ηρακλειώτες να εξεταστούν δωρεάν.

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν σε ακόμα μια δράση της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και συμμετέχοντας υπομονετικά στη μέτρηση και στην εξαγωγή της προσωπικής τους αξιολόγησης. Τα λίγα λεπτά αναμονής είναι υπερπολύτιμα για τα χρόνια που κερδίζουμε σε ζωή όταν προσέχουμε την υγεία μας, όταν προστατεύουμε τον εαυτό μας», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον των Ηρακλειωτών υπήρξε τόσο μεγάλο που μας οδηγεί άμεσα να επαναλάβουμε τις δωρεάν σπιρομετρήσεις. Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι δημότες μας συμμετέχουν στις δράσεις και τις καμπάνιες μας, με τις οποίες προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο υγιής πολίτης, δίνοντάς τους, παράλληλα, τα εργαλεία για να θωρακίσουν την υγεία τους», σχολιάζει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν σπιρομετρήσεις στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μεγάλο το ενδιαφέρον των πολιτών

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: