Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

“Καραντίνα διαρκείας”στην Ιστορική Μνήμη;

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 20:17:00
Συνεχίζεται η καραντίνα διαρκείας στο Β' μέρος του ντοκιμαντέρ "Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο", που αν και ανακοινώθηκε και διαφημίστηκε για να προβληθεί στις 28/1/2019 στο παρά πέντε αναβλήθηκε η μετάδοσή του. Ακολούθησαν για μήνες γραπτές και πρωτοκολλημένες διαμαρτυρίες φορέων στις οποίες η ΕΡΤ δεν απάντησε, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας εστάλη και εξώδικη διαμαρτυρία του δημιουργού του ντοκιμαντέρ προς την ΕΡΤ, που ούτε και αυτή απαντήθηκε.

Το πρωί της Κυριακής 22/3 σετην ΕΡΤ1 χρησιμοποιήθηκαν (και καλώς έγινε) πλάνα από το "αναβληθέν" ντοκιμαντέρ και συγκεκριμένα η προβολή περιοχής της Ικαρίας για να "ντύσει" συνέντευξη Πυροσβέστη από τη Σύρο.

Τώρα που οι συνθήκες δημιούργησαν ένα νέο περιβάλλον, με σημαντικές αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών της ΕΡΤ και στο διαδίκτυο, είναι ευκαιρία να αρθεί η "καραντίνα" και μην συνεχιστεί η κατάσταση αυτή που δεν τιμά ούτε τον πλουραλισμό, ούτε την ελευθεροτυπία και είναι άκρως προσβλητική για τους ακρίτες μας.

Η Ιστορική Μνήμη δεν είναι "κορονοϊός".

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

“Καραντίνα διαρκείας”στην Ιστορική Μνήμη;

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: