Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Μητρόπολης Ν.Ιωνίας, Φιλαδέλφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος: Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ τίμησε τον κ. Χάρη Σαπουντζάκη

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 19:10:00
Με το παράσημο του Πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου τίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ τον κ. Χάρη Σαπουντζάκη, πρ. Πρόεδρο της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 κατά την διάρκεια του Εσπερινού της εορτής των Αγ. Αναργύρων στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό στη Ν. Ιωνία.

Στην επέτειο των 97 ετών από την ίδρυση της πόλεως της Νέας Ιωνίας, ο Σεβασμιώτατος απένειμε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως στον «Πρόεδρο της καρδιάς μας», όπως συχνά αποκαλεί τον κ. Σαπουντζάκη, επαινώντας τον για την σπουδαία και πολύπτυχη προσφορά του τόσο στην πρόοδο της πόλεως της Νέας Ιωνίας, όσο και στον ευρύτερο χώρο του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ο Σεβασμιώτατος, με λόγους εγκωμιαστικούς, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Χάρη Σαπουντζάκη για όσα δίδαξε, για όσα πέτυχε και για όσα ενέπνευσε καθ΄όλη την διάρκεια της μεγαλειώδους και άκρως επιτυχημένης πορείας του.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Μητρόπολης Ν.Ιωνίας, Φιλαδέλφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος: Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ τίμησε τον κ. Χάρη Σαπουντζάκη

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: