Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση ΚΟΒ ΚΚΕ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας: Ντροπή!... Τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 20:16:00
Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας υπάρχουν πλήθος διαμερισμάτων όπου για τρίτη συνεχόμενη μέρα δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, μέσα σε αυτούς και ένας ηλικιωμένος νεφροπαθής!

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ και της Δημοτικής αρχής που αφήνουν στο σκοτάδι λαϊκά σπίτια, ιδιαίτερα σε μια περιοχή όπου δέχεται διαρκώς πλήγματα από πλημμύρες και την γενικότερη έλλειψη πολιτικής προστασίας.

Δεν φταίει "η κακή μας τύχη", όταν με την πρώτη βροχή μπαίνουν τα νερά στο σπίτι μας, όταν πνιγόμαστε από τους καπνούς των πυρκαγιών από τα παρακείμενα εργοστάσια ανακύκλωσης, όταν μένουμε χωρίς ρεύμα για μέρες.

Ο κρατικός μηχανισμός δούλεψε σαν καλοκουρδισμένο ρολόι όταν πριν από έναν μήνα έκοβε μαζικά το ρεύμα στα λαϊκά νοικοκυριά σε διάφορες γειτονιές της Ν. Φιλαδέλφειας.

Η άθλια αυτή κατάσταση δεν οφείλεται "στην ανικανότητα" των μηχανισμών του κράτους που λειτουργούν μια χαρά όταν υπερασπίζονται τα συμφέροντα του κεφαλαίου και με "fast track" διαδικασίες προωθούν τους σχεδιασμούς του.

Πίσω από τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία κρύβεται η πολιτική που θεωρεί κόστος την προστασία της ζωής του λαού.

-Απαιτούμε εδώ και τώρα όλοι οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να συνδεθεί το ρεύμα.

- Να παρθούν μέτρα για να μην ξαναγίνουν διακοπές ρεύματος σε όλο το δήμο.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση ΚΟΒ ΚΚΕ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας: Ντροπή!... Τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: